Трейлър на поредицата „For All Mankind” на Роналд Д. Мур

от на 2019-06-05
 

Сериозна работа са свършили Apple в последната година и половина по идеята си да създадат поредица, в която драматичната конкуренция между „великите” технологични сили, започнала след края на Втората световна война и известна като „космическа надпревара”, продължава и в наши дни.

Създатели на сериала „For All Mankind” са Роналд Д. Мур („Battlestar Galactica”, „Philip K. Dick’s Electric Dreams”), Мат Волперт и Бен Недиви, а събитията се случват в алтернативна реалност, в която „луната е червена”, защото руснаците, а не американците са кацнали първи на естествения спътник на Земята. Това своеобразно поражение пришпорва Щатите да открият други възможности и да отидат по-далеч от конкурентите си…

След като стана ясно какво количество ресурси изисква (за момента) пътуването в космоса, е съвсем логично то да се възприема като луксозно пожелание за бъдещето, вместо като въпрос на национална гордост. Но да събудиш миналото и да обърнеш внимание на глобални световни проблеми, дори и в най-достъпната за публиката художествена форма на телевизионен сериал, може да се окаже печеливш ход за Apple TV+, особено като се има предвид поизчерпаните откъм творчески идеи реалности.

Ето какво гласи официалният синопсис на поредицата:

For All Mankind” е дело на носителя на награда „Еми” Роналд Д. Мур, Мат Волперт и Бен Недиви. Разказът е пресъздаден през гледната точка на астронавти, инженери и техните семейства и представя една възможна версия на свят, в който НАСА и космическите програми са останали важен приоритет за правителствата, специален фокус на „надеждите и мечтите”.

Във „For All Mankind” участват актьорите Джоел Кинаман, Майкъл Дорман, Рен Шмид, Шантел ВанСантен, Сара Джоунс, Джоди Балфур и др. Все още не е ясно кога сериалът ще се появи в стрийминг потока, но със сигурност ще представлява интересно допълнение в безкрайното море от телевизионни истории.

коментари
 
Отговорете »

 
 • kris pana
  2019-06-15 at 21:46

  Отново политика. Пак да изкараме големия фалшив балон САЩ най-великата нация в света. Само за сведение- около 40% от частите, с които се сглабяват самолетите Боинг са произведени в Русия. Полетите на наса в космоса се осъществяват чрез руски двигатели и технология. Ще спра да тук.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-06-20 at 10:52

  Само за сведениe: САЩ СА по-велики от Русия.

  Отговор

Коментирайте