Последно писахме за новия филм на Роб Зомби3 From Hell” преди малко повече от година, когато американецът лично обяви началото на снимките. Продукцията се явява своеобразно продължение на режисьорския дебют на Зомби от 2003 година „House of 1000 Corpses” и „The Devil’s Rejects” от 2005 г. Време беше за някакво по-сериозно раздвижване и го получаваме под формата на кратък тийзър, който може да гледате по-долу.

https://www.youtube.com/watch?v=nZJKBBiJl3M

За съжаление, не показва кой знае какво, но загатва за лудостта, която ни очаква. Малко се знае за историята на третия филм, но е сигурно, че действието ще се фокусира върху тримата антагонисти Бейби (Шери Муун Зомби), Отис (Бил Мозли) и капитан Сполдинг (Сид Хейг), които бяха поетично разстреляни в края на „The Devil’s Rejects”. Как те ще се завърнат от мъртвите и какви поразии ще нанесат на света, ще разберем през есента, когато е насрочена премиерата на филма. За момента няма точна дата, но най-вероятно и това ще стане ясно много скоро.

The Devil’s Rejects” е един от любимите ни филми на Роб Зомби и се надяваме той да се завърне подобаващо след последните си няколко, не чак толкова запомнящи се продукции. Хорър феновете могат да спят спокойно, защото „3 From Hell” е получил солиден R рейтинг за прекомерно насилие, използване на наркотици и лош език, секс и голи сцени.

Признаваме, че се вълнуваме, но все пак ще изчакаме по-дълъг и разкриващ трейлър, преди да си вадим по-сериозни изводи. Все пак триото актьори е достатъчно солиден довод за качествата на новия филм.

За финал вижте и няколко промоционални постера, които представят “героите”:

3-from-hell-poster-1-20190611 3-from-hell-poster-2-20190611 3-from-hell-poster-3-20190611 3-from-hell-poster-4-20190611 3-from-hell-poster-5-20190611 плакат

3 From Hell” е режисиран от Роб Зомби, който е и сценарист. В ролите ще видим Шери Муун Зомби, Бил Мозли, Сид Хейг, Дани Трехо, Клинт Хауърд, Уейд Уилямс, Дий Уолъс, Бил Оберст Джуниър, Ричърд Брейк и други.

Премиерата е насрочена за тази есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Отхвърлените от дявола беше велик. Капитан Сполдинг ще остане велик образ. С нетърпение го очаквам.

    1. Да наистина една от добрите сцени, както и началото с насраните гащи. Когато шерифа уби майката или монолога му накрая, когато ги измъчваше , че играели на друго ниво.
      нямам търпение.

    2. Чудесен филм е (голям фен съм и на сцените в мотела, особено като блъснаха бягащата пача на магистралата), но се въоръжи с умерени очаквания, тъй като Роб е hit and miss в общи линии 🙂