Netflix и DreamWorks готвят анимационен сериал „Jurassic World: Camp Cretaceous“

от на 2019-06-05
 

Огромни фенове сме на динозаврите и в частност на франчайза „Джурасик парк“ ака „Джурасик свят“, при все някои проблеми, които имаме с част от филмите в него, прилежно обсъдени в посветените на поредицата епизоди на подкаста ни Inglourious Kunts. Поради тази причина с ентусиазъм очакваме 11 юни 2021 година, когато „Джурасик свят 3“ ще сложи завършек на новата трилогия и в който според слуховете (които, между другото циркулират преди всеки нов филм) ще се завърнат повечето титуляри от първия и най-добър филм на Стивън Спилбърг от 1993 г. (надяваме се ролите им да са по-големи от тази на Джеф Голдблум в „Рухналото кралство“).

За наша радост обаче няма да ни се наложи да чакаме цели две години, за да може дино-крастата ни ще бъде начесана, защото през следващата година Netflix и DreamWorks Animaton са планирани анимационен сериал, който ще бъде част от „Джурасик“ вселената. Той е озаглавен „Jurassic World: Camp Cretaceous“ и действието му ще се развива през 2015 г. в същата времева линия като първия „Джурасик свят“. Историята ще проследи група от шестима тийнейджъри, които са избрани за участие в чисто нов приключенски лагер на другия край на Исла Нублар. Както можете да се досетите, когато динозаврите причиняват хаос на целия остров, шестимата младежи трябва да се сплотят, за да имат какъвто и да е шанс за оцеляване.

Вижте промоционалния тийзър.

Част от очарованието (да не кажем най-голямото) на поредицата е възможността да видим „живи“ динозаври и този ефект няма как да присъства в анимационен сериал, но пък можем да се сетим за няколко елемента, които биха могли да направят „Jurassic World: Camp Cretaceous“ изключително интересен и задължителен за гледане поне в нашите очи. Става дума за наука – нещо, което присъства доста силно в оригиналния филм на Спилбърг. Ако с всеки епизод научаваме нещо ново и интересно за динозаврите, което може да запали милионите младежи пред екрана да се занимават с палеонтология и наука, то не бихме могли да имаме каквито и да е оплаквания.

В очакване сме да разберем допълнителни подробности и ще ви съобщаваме за всичко по-интересно. А за финал може да видите и един тийзър постер.

плакат

Премиерата на „Jurassic World: Camp Cretaceous“ се очаква през 2020 по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Георги
  2019-10-20 at 23:49

  Може и сериал със хора да си направи, защо не и да се пътува във времето или пък в праисторическо време филм или пък по книгата от първия филм…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-10-21 at 02:13

  Юнивърсъл доста стратегически подгряват с „Battle at Big Rock“ и „Jurassic World: Camp Cretaceous“ за шестия JP. Привидно тия заглавия са просто забавно допълнение към франчайза, но на практика са чисто и просто скъпа тийзър кампания за филма, който излиза през 2021 г. :)

  Отговор

  • The Bear Jew
   2019-10-21 at 16:52

   Да, пълна с devirsity and femi shit…


  • UZUMAKI
   2019-10-21 at 18:11

   E, айде ся – в първия филм всички динозаври бяха женски 😄


Коментирайте