Нов трейлър и плакат на „Замръзналото кралство 2“

от на 2019-06-11
 

замръзналото кралство 2

Готови сте вече, нали? За заразяваща музика, за вледеняващи специални ефекти, за рисуваните приключения на двете сестри, които се превърнаха в световен феномен. В боксофис класациите „Замръзналото кралство” е на 14 място (най-касовата анимация на всички времена със световни приходи от 1,27 млрд. долара), начело сред всички рисувани приказки и рамо до рамо с най-гледаните комиксови, междузвездни и аватар-хитове. Освен това във всички домове на малки момиченца от 2013 година до ден днешен има поне по една рокля на Елза или Ана и поне по една „вълшебна” ръкавица, като въобще не искаме да отваряме въпроса кой най-добре може да изпълнява прословутото „Let it go, let it goo!” – невинните девойки, които не се уморяват да гледат историята отново и отново, или техните изнемощели родители, които (вероятно) знаят наизуст не само целия саундтрак, но и диалозите на филма. Защото кой би искал да гледа „Замръзналото кралство” самичък – най-хубаво е в компанията на татко, мама, леля или който е дежурен в момента…

След като преди няколко месеца видяхме първи тийзър за новата история, очакването за приключенията, в които ще се впуснат Елза, Ана, Кристоф, неговият верен елен Свен и снежният човек Олаф, вече генерира сериозно напрежение и ни е малко чудно как ще се изкарат летните горещини, защото премиерата е обявена (логично) за месец с по-сериозна ориентация към студа. Пък и нека не забравяме, че първият филм се сдоби с две награди „Оскар“ – за оригинална песен и за най-добър анимационен филм, така че Disney няма да пропуснат възможността да извадят на екран „Замръзналото кралство 2“ („Frozen 2”) в самия сезон на наградите с надеждата (поне) да повторят успеха на оригинала. Ето и първия му пълен трейлър!

Безспорно е впечатляващо как от няколко сюжетни нишки – за семейните връзки, за безрезервната сестринска любов и с помощта на няколко чаровни герои може да се композира толкова привлекателна ледена мозайка, която да се превърне с годините и израстването на няколко поколения мъници в благодатен източник за приходи, които се измерват в милиарди долари – нека не забравяме, че не говорим само за билетите за кино, а и за костюми и аксесоари, които трябва да облекат момиченцата навсякъде по света, където гледат редовно кино.

Колкото и да е учудващо на пръв поглед, не е нужно да владеем свръх-сили, за да пророкуваме, че и продължението ще се превърне в супер-хит. Това, което се знае до момента, е, че познатите герои ще се отправят на пътешествие дълбоко в горските дебри (затова и сестрите изглеждат като изгубени в мъглата сред дърветата), за да научат истината за древната мистерия, която обгръща тяхното кралство… Може и да ви звучи неясно и омагьосано – и то най-вероятно ще се окаже точно такова, но новото приключение на Елза и Ана вече е на път към екраните и ще взриви боксофиса в последните седмици на месец ноември.

FROZEN 2

FROZEN 2

FROZEN 2

frozen-2-teaser-poster

Frozen2

Режисьори на „Замръзналото кралство 2“ („Frozen 2”) са Крис Бък („Тарзан”) и Дженифър Лий („Разбивачът Ралф)”, по сценарий на Алисън Шрьодер („Hidden Figures“), а продуцент е Питър Дел Веко. Ролите в оригинал озвучават Кристен Бел, Идина Мензел, Джонатан Гроф, Джош Гад, ще се включат и Еван Рейчъл Уд и Стърлинг К. Браун (в още неизвестни роли).

Премиерата е 22 ноември 2019.

коментари
 
Отговорете »

 
 • SkyT'Hunter
  2019-06-13 at 00:46

  Когато излезе тази анимация, дъщеря ми беше на 4 годинки и в къщи бяхме луднали…Бях започнал да си тананикам песничката, дори когато бях сам. Сигурно към гледал „Frozen“ повече пъти от любимия ми „Империята отвръща на удара“😆
  Сега детето е на 10, но подозирам нова вълна от рокли, песни ( дано успеят ) и всякакви атрибути по темата…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-06-14 at 15:58

  За бала на щерка ти сигурно ще излезе трета част :)

  Отговор

Коментирайте