Нов трейлър на втори сезон на „Dark“ на Netflix

от на 2019-06-17
 

dark сезон 2

Wouldn’t you like to know what happens next?

Броени дни ни делят от дебюта на доста очаквания втори сезон на фантастичния (във всеки един смисъл на думата) немски сериал „Dark“ – премиерата на всички осем епизода е този петък, 21 юни, и по този повод Netflix разпространиха нов трейлър. Той е по-късичък (реално се води тийзър) от предишния, фокусиран е върху героя на Джонас и по-скоро е предназначен допълнително да раздразни нетърпението на феновете, отколкото да спечели нови зрители.

Ако пък по някаква странна случайност сега за първи път чувате и попадате на „Dark“, силно ви препоръчваме да не се занимавате с трейлъри и информация за новия сезон, а при първа възможност директно да пускате първи сезон. В него става дума за членовете на четири семейства и „счупените“ взаимоотношения помежду им, разказани на фона на мистерия с изчезването и смъртта на няколко деца, в центъра на която е времева примка, която би могла да причини апокалипсиса.

За всички останали (които не се пазят от реклами), ето новия трейлър.

Припомняме, че създателите на сериала Баран Бо Одар и Янте Фрисе („Sleepless”, „Who am I?”) имат идея в новия сезон да „доразвият комплексните семейни истории, без да предъвкват събития, които зрителите вече са виждали“. Ще се запознаем с нови герои, ще научим повече за някои, които са досега са били в сянка, и ще се простим с други.

Още веднъж, премиерата на втори сезон на „Dark“ е на 21 юни по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • kris pana
  2019-06-19 at 11:47

  Толкова го хвалите , че чак съжалих за съществуването си до сега. След като видя 1-ят сезон ще дам коментар.

  Отговор

 • Боби88
  2019-06-19 at 13:03

  Само с един сезон,а вече ми е любим сериал! Толкова бях луднал по него,че го гледах 4 пъти за няма и два месеца 😀

  Отговор

  • Dredd
   2019-06-19 at 15:40

   Е аре сега, чак пък четири пъти. Гледах го един път и ако си бях водил бележки в началото (помнене на имена не ми е силата) щях да го класирам наравно с елита. Но явно и при теб положението е подобно 😀


  • Боби88
   2019-06-19 at 17:37

   Значи…Не си си водил бележки и не си го класирал наравно с елита?

   На мен бележки на са ми нужни, нямам проблем с помнене на имена. Просто се влюбих в мистерията на Винден, а и после на жената да го пусна,кумовете гостуваха и така, ударих четворката 😀


 • Боби88
  2019-06-21 at 20:06

  Още с прибирането, не издържах и гледах първи епизод на новия сезон 😀
  Сериалът на сериалите!

  Отговор

Коментирайте