Изминаха цели 4 години, откакто NBC решиха да дръпнат щепсела на един от най-успешните хорър сериали за всички времена – „Ханибал“. Макар да бе на екран само три сезона, отзвукът на зрителите и на нашия екип бе изключително позитивен и новината за спирането му дойде като дъжд от ясно небе. През изминалите години създателят на шоуто Брайън Фулър не спря да търси различни възможности за възобновяване на сериала и наскоро реши да увери феновете, че не се е отказал:

Никой не се е отказал! Съвсем ясно заявих, че искам да го направя, екипът от актьори също го искат и Марта иска да го направи. Просто ни трябва телевизия или стрийминг платформа, която да ни спонсорира. Не сме притиснати от времето и не мисля, че идеята има срок на годност. Просто ни трябва някой, който да ни подкрепи.

Единственото, което можем да допълним, е: Netflix, какво чакате още?! Стрийминг гигантът би бил идеален дом за подобен проект и след като целият му екип e на линия, не виждаме защо камерите да не започнат да снимат до края на годината. В допълнение към ентусиазма на Фулър ви предоставяме и мнението на самия д-р Лектър (Мадс Микелсън):

Не съм чул нищо конкретно. Знам, че Брайън работи по разни идеи, с които да намерим нов дом за сериала. Също така имам силно усещане, че всички, които работеха по шоуто, с удоволствие биха запретнали ръкави отново. Знам, че Фулър се опитваше да закупи правата над „Мълчанието на агнетата“, за да може историята да ни отведе там и да използваме някои от героите в нашата вселена. Имам предчувствие, че се насочваме в тази посока.

Стискаме палци.

HANNIBAL: SEASON ONE (Photo: Robert Trachtenberg/Sony Pictures Television/NBC)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *