operatiuon-9-20190529

Number 9. Number 9. Number 9. Number 9…

Точно така, цитираме безсмъртните The Beatles, за да ви съобщим, че е време за „Operation 9” ака „The 9th Annual Operation Kino Meeting“, на която ще отпразнуваме деветия рожден ден на сайта, наред с мрън-мрън и деветия рожден ден на yours truly. Благодарим за пожеланията! И не, не ни дреме дали мислите, че използваме много английски думи.

По същество, сбирката ще се състои при традиционните ни домакини бар „Thin Red Line” с адрес: Зона Б-5, на ул. „Партений Нишавски” и ул. „Българска морава”, зад Mall of Sofia. Датата е 1 юни („защото 1 юни е денят на дететооо“), събота, а началният час е 20:00.

Дрескодът е само пожелателен и е кой с какъвто филмов елемент разполага. Ако нямате нищо такова, заповядайте с каквото имате в гардероба. Ако не ви е срам, разбира се. J

Както всяка година досега, отбелязваме, че всички, които четете тези редове, сте поканени да се присъедините към нас, без значение дали ни посещавате редовно или това е първият ви път. Поканени са и всички ваши приятели, които искате да си доведете за компания.

Между другото, тази година тортата ще е катастрофално яка! Чакаме ви на 1 юни от 20:00 часа в бар „Thin Red Line”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *