terminator-dark-fate-20190523

Welcome to the day after Judgment Day!

Обещали сме да ви информираме за всичко по-важно около новия филм от поредицата „Терминатор” и ето, че преди минути се появи първият трейлър на режисирания от Тим МилърTerminator: Dark Fate”. Последно говорихме за филма, когато получихме 6 официални снимки, които практически представляваха първия ни по-съществен поглед към продукцията, но нещата вече не седят така.

Напомняме, че „Terminator: Dark Fate” ще е директно продължение на „Терминатор 2: Денят на Страшния съд” и тотално ще игнорира останалите три продължения от поредицата.

Засега ще замълчим, вашите коментари очакваме да видим преди всичко. Какво мислите, има ли подобрение спрямо „Терминатор: Генисис“ или ни очаква още от същата феми генерика. Прилагаме и един кратък фийчър, в който можете да чуете мнението на Камерън.

Освен трейлъра, получихме и този постер, който акцентира върху прекрасната и доста bad-ass Линда Хамилтън като Сара Конър

terminator-dark-fate-poster-1-0190218

Режисьор на „Terminator: Dark Fate” е Тим Милър („Дедпуул”), а Джош Фрийдман („Война на световете”), Дейвид Гойър („Батман: В началото”, „Черният рицар”), Били Рей („Игрите на глада“, „Капитан Филипс“) и Джъстин Роудс са автори на сценария, по идея на Дейвид Елисън и Тим Милър. В главните роли са Макензи Дейвис, Арнолд Шварценегер, Линда Хамилтън, Диего Бонета, Габриел Луна и Наталия Рейес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

30 Comments

    1. Напротив, да знаеш кога да спреш, но да не можеш… Извинявам се за израза, но класическият филм, до такава степен го засраха с тези продължения, че го очерниха вовѐки. За съжаление, няма да спрат, докато не се изчерпват напълно, но както се казва – всичко за пари.

  1. мъжкия терминатор много гейски ми изглежда бе!!
    или то сега щото нали модерно…
    важното е, че бат Арни пак ши ги бий

  2. Присъствието на Джеймс Камерън е обнадеждаващо, трейлъра изглежда добре обещава екшън, но най важното е развитието на историята и сценария, има доста нейзвестни около героя на Арнолд и къде е Джон Конър и коя е тази Грейс, и момичето което трябва да спаси от новия терминатор

  3. По принцип визуалните ефекти трябваше да се подобряват с всяка изминала година, а то какво, все по-зле, все по нереалистично и все по-натрапчиво изкуствено и ненужно!!!

    1. Те казваха по-рано , че ефектите още не са готови. Но имат 5 месеца да ги оправят

  4. Ужасен трейлър,единственото което го спасява е
    Old School bitch Линда Хамилтън!
    Началото на трейлъра с тази приспивна песен е като лека нощ за франчайза…
    За съжаление не усетих нищо от духа на T1 и T2,
    a точно това трябваше да се акцентира според мен,
    защото съгласете,че се нагледахме на самолети които се разбиват?
    Музиката! Онази която ехтеше във сърцето на всеки тинейджър, музиката на „Брад Фидел“ направи филма брутално добър,още си спомям надървящото начало- T-800 обвит в пламъци.
    Толкова много ефекти…за какво…
    Къде са актьорите,никакво присъствие, просто хора тичащи в различни посоки,висящи,летящи и кави ли не тъпаци.Всеки път ни пробутват тоя чувал с картофи в трейлърите,никакъв „намек“ за една добра история.

    1. Батенце ти толкова добре го каза, че няма как по-добре.

  5. Наистина не показа нищо ново и впечатляващо. Няма да го отписвам напълно. Дано крайният резултат е по-добър от ниво трейлър 🙂

  6. Те и да са готови, пак ше е същата боза от CGI без грам практикал, ще гледаме неестествено подскачащи псевдо-хора и компютърни каскади с коли, камиончета и прочее. Зак Снайдер – води ни!!!

  7. Ами…имаме нов терминатор, който явно се мултиплицира. Оригиналната Сара Конър се върна, което е добре. Оригиналният T-800 e все още тук. Остарял е, но явно все още не е obsolete. Което също е добре. Обаче ефектите нe са добре. Новият терминатор е видно, че има доста женски хормони(меко казано). А новият протагонист от женски пол прилича повече на мъж. Много е висока тая актриса, много плоска и с мъжка прическа.
    Иначе музиката от тийзъра е добра. И на мен първия път ми се стори донякъде приспивна, но при повторно гледане се усеща, че е catchy.

    ПП сега проверих за актрисата Mackenzie Davis се казва и не е толкова висока -1.79 см., но е много плоска и има 0 женственост, поне в тийзъра.

  8. Доста смесени чувства. CGI-ят наистина ме изважда на моменти и се чудя защо продължават да се опитват да надграждат терминаторите, вместо да разчитат на леко променен дизайн на оригинала с повече практически ефекти. Линда Хамилтън е единствената глътка свеж въздух, но е недостатъчна. Вярвам, че Тим Милър ще заснеме филма добре и ще ни предостави разни зрелищни сцени, но имам вътрешното чувство, че яко ще прецакат нещата на ниво сценарии с цел бъдещ франчайз. Другото, което ме притеснява е, че тук показаха доста, а до премиерата остават 5 месеца – ще има още поне 2 трейлъра пълни със спойлери…

    П.С. Много ми е забавно как във featurette-а казват, че Камерън е човекът, който познава най-добре франчайза, а в следващия момент се сещам, че говореха същото и за предните филми… Яко ПР с надеждата всички да клъвнат, ама едва ли.

    1. Ако Камерън не е помогнал, то няма кой друг да го направи. Милър дано се е справил, защото има качества. В момента ми прилича на нещо средно между Т3 и Генезис. Дано след втория трейлър нещата се оправят. Защото не прилича на Терминатора, който ни обещаха

    2. Средна работа ще е, въпреки появата на Арни и Линда. Надявам се да ни изненадат приятно, но се съмнявам.

  9. Ех значи ей това сме ние Българите само да плюем. Ако ви пусна вас за сценаристи кой знае какви ла*на ще измислите
    (на мен лично ми хареса от 2 част нататък нито една част не е имала трейлър в който да има надежда да бъде хубав филм )

  10. Приятелю, ние не сме сценаристи и няма и да бъдем, а на тези пършивци които са писали сценария им е платено толкова, колкото няма да изкараш за цял живот!

  11. Има информация, че ще бъде R-18. Aко е вярно може да се оправят нещата на 2ри трейлър

    1. Няма такова ограничение R-18! Има червена точка с 18, което си означава порно. Да не би да искаш да кажеш, че новият Терминатор ще е порно, но със сюжет?! Ха-ха! С оглед на женското присъствие във филма(като само Линда Хамилтън отговаря напълно на определението за жена, но е „малко“ поостаряла вече), това едва ли ще му вдигне рейтинга сред зрителите. Иначе ограничението е R-(suitable for those under 17 years of age only when accompanied by an adult).

    2. Аз имах предвид за насилие и кървища

    3. Няма такова ограничение R-18. Ограничението е R.

    4. Защо ме дразните с невежество! 😀
      MPAA ( Motion Picture Association of America)

      G – General Audiences
      All ages admitted.

      PG – Parental guidance suggested
      Some material may not be suitable for children.

      PG-13 – Parents strongly cautioned
      Some material may be inappropriate for children under 13.

      R – Restricted
      Under 17 requires accompanying parent or adult guardian.

      NC-17
      No one 17 and under admitted.

      В България:
      „А” – „Препоръчва се за деца”

      „B” – „Без възрастови ограничения”

      „C” – „Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст”

      „D” – „Забранен за лица под 16-годишна възраст”

      „X” – „Забранен за лица под 18-годишна възраст”

    5. E, аз нали точно това съм написал! В Щатите най-много да му сложат R ограничение, защото NC-17 ще означава значително по-малко зрители в киносалоните.
      А „Х“-а в нашата татковина, е все едно да изкараш 6-ца от тотото. Почти невъзможен е. Всъщност това ограничение „Х“ при нас е същото, както във Франция и Великобритания.

  12. За съжаление изглежда рециклаж на познатия сюжет – лош терминатор срещу супер важна личност, която нашите гледат да спасят. Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави – няма нищо ново под слънцето.

  13. Не. Просто не. Тотален пас за всички високобюджетни холивудски лайна, докато не си припомнят как се прави качествено развлекателно кино. С 15 серия на отдавна мъртвия Терминатор франчайз няма да стане.

  14. Залагам 5 кинта, че героят на Арни тук е истински човек, визуален прототип на Т800.
    Сара Конър има по-хубава прическа от моята 🙄 особено предвид времето и мястото на действието.
    Чисто новият лош терминатор е полутечен нано-трансформър. Тотално невиждан. Нищо общо с Т2, Т3 и Т5.
    Русото маце е био-материал върху метален скелет. Чистак нова идея. Изобщо не съм гледала Сам Уортингтън в тази роля (точно както ме съветват създателите на Т6). (бтв, от всички продължения единствено това ставаше)

    И въпреки всичко очаквам да се получи нещо от филма.