forty_seven_meters_down_uncaged_20190530

Покрай първия трейлър на „Плячка“ на Александър Ажа споделихме, че приемаме с голяма доза ентусиазъм това, че през предстоящото лято в кината ще ни морят алигатори, вместо задължителните акули, но явно сме избързали със заключенията, защото се оказва, че и тази година няма да ни се размине срещата с емблематичния морски хищник

Entertainment Studios представиха първият трейлър на „47 Meters Down: Uncaged“ (доскоро известен като „47 Meters Down: The Next Chapter“ и „48 Meters Down“) – продължения на относително приличния за жанра си хит „47 Meters Down” на Йоханес Робъртс, който през 2017 г донесе приходи от над 60 милиона срещу бюджет от 5 млн. Естествено, при подобна възвращаемост, следваща част е практически неизбежна и две години по-късно тя е вече факт.

47 Meters Down: Uncaged“ отново е дело на Йоханес Робъртс и честият му сценарен партньор Ърнест Риера и разказва историята на четири тийнейджърки, които отиват да изследват древен град на Маите, който е изцяло под вода. Както се досещате, моментното „население“ на този град е изцяло от акули, които се готвят за кървав пир. Вижте трейлъра.

Всичко е ясно, няма какво да коментираме. Очевидно е, че бюджета на този филм е по-голям от този на предишния, което е нещо традиционно за подобен тип продължения. Нещо което не е традиционно обаче е, че и този филм е (относително) камерен. Ако това наистина се окаже факт, а не сме подлъгани от трейлъра, ние ще сме доволни, защото предпочитаме подобен тип трилъри.

Като цяло не тръпнем в очакване за „47 Meters Down: Uncaged“, но ако ни изпадне възможност бихме му хвърлили едно око. Междувременно вижте класическия постер.

плакат

Режисьор на „47 Meters Down: Uncaged ” е Йоханес Робъртс („Hellbreeder”, „The Other Side of the Door”, „47 Meters Down”), който е и сценарист заедно с Ърнест Риера („The Other Side of the Door”, „47 Meters Down”). В ролите са Джон Корбет, Брек Басингър, Ниа Лонг, Систин Роуз Сталоун, Бриан Тжу, Софи Нелиси и др.

Премиерата е на 8 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *