Zabravena_2_1

Споменавали сме, че по неведоми причини обръщаме специално внимание на заснетия изцяло в България оригинален сериал на AXN „Забравена“ („Absentia”), и продължаваме традицията, като отбелязваме факта, че вчера беше премиерата на първия епизод от втори сезон.

Припомняме, че първият сезон на „Забравена“ разказва за опитите на агента на ФБР Емили Бърн (Стана Катич) да възобнови нормалния си живот със сина и бившия си съпруг, след като е била в неизвестност в продължение на шест години. Докато е по следите на известен бостънски сериен убиец, тя изчезва без следа и скоро е обявена за мъртва, до момента, в който е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Какво точно ни очаква във втория сезон, може да научите от самата Стана Катич:

В края на първи сезон Емили е убедена, че е успяла да разплете по-голямата част от загадката на нейното пленничество. Тя вярва, че знае кой се крие зад отвличането и причините, които седят зад него. Но точно преди финала става ясно, че може би това не е всичко, че има нещо съществено, което е пропуснала, била е подведена.

Тази заблуда е част от това, което разследваме във втори сезон. Много неща остават нерешени за Емили, откриваме я все още много уязвима, все още търсеща отговори – какво точно се е случило, защо! Така че пак поемаме на това пътуване с Емили, без отново да сме сигурни коя е тя и дали може да ѝ се вярва.

Трейлър на втори сезон може да гледате в предишната ни новина, а сега ви предлагаме едно видео, в което Катич (или Катик, както тя самата си казва името) се обръща директно към българските зрители, както и няколко снимки.

Stana_3 Stana_1 Stana_2

Може да гледате новите епизоди от втори сезон на „Забравена“ („Absentia”) всяка сряда от 21:00 по AXN.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *