Мина вече повече от седмица, откакто „Отмъстителите: Краят” излезе, а преди няколко дни получихме и официалния трейлър  на „Спайдър-мен: Далече от дома”. Ще чакаме премиерата на филма, но след него е време да се сбогуваме с фаза 3 от филмите на MCU и да видим в каква посока ще ни отведе следващият период от вселената за супергероите.

Един от филмите, които знаем, че ще е част от тази иначе все още доста неясна фаза, е  „The Eternals“. За него последно писахме, когато чухме новините, че Анджелина Джоли е в преговори за роля във филма. Преди месец научихме, че Кумейл Нанджиани също преговаря за незнайна роля,  но както неговата съдба, така и тази на Джоли са все още неясни, защото от Marvel не потвърждават нищо. От няколко дни към този мистериозен кастинг можем да добави и името на Ричард Мадън, който е в преговори за една от главните роли във филма – тази на Икарис.

angelina-jolie-kumail-nanjiani-20190509

Това, което знаем със сигурност, е, че Клои Жао ще е режисьор на проекта, базиран върху комиксовата поредица на Джак Кърби, написана през 70-те години. Очаква се филмът да проследи историята на главните герои Сърси и Икарис и тяхната вековна любовна история. Сърси се вярва, че ще бъде изиграна от Джоли, а Икарис от Мадън, ако преговорите минат добре. Мадън наскоро получи „Златен глобус” за ролята си в сериала на Netflix – „Bodyguard”, а предвид опита му в сериала „Игра на тронове” вярваме, че би се вписал добре и във вселената на супергероите. Такива проекти от MCU ни вълнуват, защото ни разказват историите на не толкова познатите на масовата публика комиксови герои, а ако преговорите на актьорите минат добре, очакваме и доста звезден кастинг за проекта.

Предполагаме, че и вие не сте много наясно какво точно представлява комиксовата поредица  „The Eternals“, затова споделяме малко подробности около историята.

1524559449-eternals-marvel

Историята в комиксите се развива преди милиони години, когато космическите същества, познати като Небесните, решават да експериментират върху хората. В резултат те създават две раси с нечовешки сили, едната от тях е позната като Eternals, а чудовищните индивиди като Deviants. Двете раси са във вражда, продължаваща през цялата позната история, и Eternals дори са воювали с гърците, римляните и т.н. преди да напуснат Земята и да започнат да обикалят галактиката.

Очакваме филмът да излезе на големия екран в следващите две години, а дотогава ще чакаме потвърждение от Marvel за кастинга, както и други новини около проекта. Ще се опитаме да ви държим в течение с този мистериозен проект, както и със следващите филми, които очакваме от фаза 4 на MCU.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Проектът има потенциал и е супер, че студиото се насочва стабилно към космическите герои и планети. Отделно, че този филм може да има директна връзка с Танос и доста други герои.