ръсел кроу

Television is the most powerful force in the world!

Преди близо месец видяхме първи кадри от предстоящия мини-сериал „The Loudest Voice“, който разказва  историята на възхода и падението на бившия шеф на Fox News и медиен консултант на няколко републикански президенти Роджър Ейлс, който през 2016 беше принуден да напусне Fox, след поредица от обвинения в сексуален тормоз. Понеже ставаше дума за кратък тийзър, решихме да не избързваме с генералните заключения (нито за сериала, нито за външния вид и изпълнението на Ръсел Кроу, влизащ в ролята на Ейлс), а да изчакаме пълен трейлър, който да ни даде малко по-добра представа какво можем да очакваме.

Е, трейлърът е вече тук и може да го видите по-долу, но преди това припомняме, че освен Кроу, в „The Loudest Voice“ ще видим и още няколко големи имена като Наоми Уотс в ролята на водещата на Fox News Гретхен Карлсън – една от основните отговорни за падението на Ейлс, Сиена Милър като неговата съпруга и продуцент на NBC News Елизабет „Бет“ Ейлс, Сет Макфарлън като директора на PR отдела на новините Брайън Луис, Саймън Макбърни като собственика на News Corp. Рупърт Мърдок и Анабел Уолис като дългогодишната асистентка на Ейлс Лори Лън.

https://www.youtube.com/watch?v=lAnJJHrq0Ws

Ще видим дали и крайният резултат „will make history” или „The Loudest Voice“ ще потъне сред заобикалящото ни безкрайно море от филмови и телевизионни продукции, без да се отличи по никакъв начин. От кадрите в трейлъра ни лъха повече на телевизия, отколкото на кино, и Ръсел Кроу продължава да не ни изчезва в образа на Ейлс така, както ни се искаше и както подобава на таланта му, но като цяло сме оптимисти за сериала. Ще му обърнем внимание най-малкото заради творческия състав и историята, която, поне за нас, е доста интересна, но ще е жалко такъв потенциал да не бъде реализиран подобаващо.

В добавка вижте и официалния постер.

плакат

The Loudest Voice“ е екранизация по книгата „The Loudest Voice in the Room“ на Гейбриъл Шърман, който е автор на първия от общо осем епизода на сериала, заедно с носителя на „Оскар“ за „Спотлайт“ Том МакКарти. Продуценти са Ръсел Кроу, Джейсън Блум и Том МакКарти, а режисьор е Кари Скогланд („The Handmaid’s Tale“).

Премиерата на „The Loudest Voice“ е 30 юни по Showtime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ръсел Кроу прилича на Ръсел Кроу, когато е ял 1 месец без да спира….