Пълен трейлър на втори сезон на „Dark“ на Netflix

от на 2019-05-31
 

кадър от сезон 2 на dark

Everything is connected!

Netflix представиха пълен трейлър на очаквания втори сезон на страхотния немски фантастичен сериал „Dark“. Първият тийзър, който видяхме в края на април, ни предложи от всички елементи, които направиха първия сезон толкова добър (а в допълнение имаше и няколко кукички, загатващи за предстоящото развитие на историята) и ни беше напълно достатъчен, за да ни ентусиазира максимално за новия сезон.

В този ред на мисли, спокойно можехме да минем без нова реклама (особено под страха да си издадем нещо) и ако трябва да сме честни, гледахме с половин око, но от друга страна се радваме на трейлъра, защото той ни разкри един доста важен момент (за който не бихме казали, че е спойлър), а именно, че „Dark“ ще бъде с продължителност от три сезона, всеки от които ще разказва за един цикъл. А вторият цикъл започва сега. Вижте.

Без коментар. Изглежда страхотно и нямаме търпение да идва 21 юни, когато е премиерата на всичките 10 епизода от втори сезон. Припомняме, че „Dark“ разказва историята на четири семейства и „счупените“ взаимоотношения помежду им, като действието се развива на фона на мистерия с изчезването и смъртта на няколко деца – мистерия, в центъра на която е времева примка, която би могла да причини апокалипсиса.

Припомняме, че създателите на сериала Баран Бо Одар и Янте Фрисе („Sleepless”, „Who am I?”) имат идея в новия сезон да „доразвият комплексните семейни истории, без да предъвкват събития, които зрителите вече са виждали“. Ще се запознаем с нови герои, научим повече за някои, които са досега са били в сянка и ще се простим с други.

Още веднъж, премиерата на втори сезон на „Dark“ е на 21 юни по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Гери
  2019-05-31 at 19:26

  Нямам търпение! 😍

  Отговор

 • classic
  2019-06-03 at 09:19

  Този сериал е чук!
  Във него има всичко което
  трябва,заплетен сюжет,интересни
  персонажи и сценарий,добър
  сценарий!! Точно това липсва на
  повечето филми и сериали,до
  голяма степен се държи на
  визуалните форми,толкова много,
  че историята винаги отива на заден
  план и бива подсилена,винаги,с
  един финал,където е струпано всичко
  защото останалото е шибан пълнеж!

  Отговор

 • Anatoli
  2019-06-12 at 23:44

  Сезона наближава с пълна сила, за съжаление няма достатъчно запалени по сериала в България. Направил съв ФБ група за хора, които са докоснати от темите в продукцията. Заповядайте. https://www.facebook.com/groups/437233396836465/

  Отговор

Коментирайте