Hulu и Marvel подготвят сериали „Ghost Rider” и „Helstrom”

от на 2019-05-03
 

Изглежда, че не само Disney+ разработват игрални сериали за героите от вселената на Marvel, защото обявените преди няколко дни продукции за „Ghost Rider” и „Helstrom” се очаква да бъдат пуснати в Hulu през 2020. И независимо от това, че в момента Disney държи 70% от акциите на Hulu, сме длъжни да кажем, че сериалите за тези герои от вселената на Marvel ще са продуцирани от Marvel Television и ABC Signature Studios, което е напълно отделно подразделение на Marvel от Marvel Studios, което се занимава с филмите и предстоящите сериали за Disney+.

Сериалът, за който знаем малко повече, е този за Призрачния ездач. Той ще се фокусира върху версията на героя, позната като Роби Рейес (различна от тази, която е изиграна в игралния филм от Никълъс Кейдж), с която всъщност се запознаваме в сериала на Marvel – „Агентите на ЩИТ”. Интересното е, че Габриел Луна е актьорът, който играе Роби Рейес в него, и той ще се върне в тази роля и в сериала за Hulu, но източниците сочат, че историята в новата продукция няма да е свързана с по-ранната му поява в „Агентите”.

Това, което знаем за героя, е следното: Роби Рейес е типичният антигерой, той живее на границата на Тексас и Мексико, обладан е от адския огън и има свръхестествена и необяснима връзка с демон. Когато той отприщва силата на ездача, той отмъщава за невинните, които среща, но се опитва да контролира силите, които притежава.

ghost-rider-img02-20190503

Това, което можем да споделим за сериала, фокусиращ се около историята на Helstrom, е само познатото от комиксите, тъй като нямаме информация нито за кастинга, нито за каквото и да е около продукцията. Ако сериалът следва сюжета от комиксите, той ще разкаже историята на брат и сестра, познати като Деймиън и Ана Хелстром, чийто баща е мистериозен и могъщ сериен убиец. Двамата имат много сложни взаимоотношения и преследват най-лошото от човечеството, използвайки своите специални сили и гледайки на нещата с типичното за тях си отношение.

В ролята на изпълнителен продуцент и шоурънър на сериала за Призрачния ездач е Ингрид Ескахеда, а другите продуценти включват Пол Збишевски и Джеф Лоуб, който ще продуцира от името Marvel Television и двата проекта.

Пол Збишески пък ще е шоурънър и изпълнителен продуцент на проекта за Helstrom. С изключение на това, че очакваме двата сериала през 2020, а Габриел Луна е потвърден като Призрачния ездач, нямаме какво друго да споделим за двата проекта, но обещаваме, че ще се опитаме да следи развитието на Marvel продукциите на Hulu.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте