Вторият пълен трейлър на „Спайдър-мен: Далече от дома“ („Spider-Man: Far From Home“) се забави близо половин година – първата реклама дебютира в средата на януари, а оттогава насам от филма сме виждали само няколко снимки (при това те дебютираха преди броени дни). Причината за това забавяне е, че в новия трейлър има сериозни спойлъри за „Отмъстителите: Краят” – научаваме каква е съдбата на един от най-важните герои.

Вероятно някои от вас ще кажат и ще са напълно прави, че и старият трейлър на „Далече от дома“ е спойлърски и загатва за същата тази съдба (да не говорим, че издава, че смъртта на Питър Паркър и Ник Фюри от щракването на пръстите на Танос не е окончателна), но тук всичко е казано и показано директно и без място за съмнение. Така че, имайте го предвид – все пак „Отмъстителите: Краят” е в кината само от десет дни и е напълно възможно все още да не сте наваксали.

Вижте трейлъра, в началото на който самият Спайдър-мен Том Холанд предупреждава за спойлърите.

Bitch please, you’ve been to space! Извън тази чудна реплика в най-голяма степен се изкефихме, че мултивселената, която ни бе разкрита в прекрасния „Спайдър-мен: В Спайди-Вселената“, става част от MCU. Именно от там (от някоя от множеството Земи) идва героят на Джейк Джиленхол Мистерио или поне така твърди Ник Фюри. Между другото, докога ще се правят, че Мистерио ще е добър? Никакъв шанс Elementals да са основните злодеи.

Радваме се, че отвратителният айрънменски нанокостюм на Спайдър-мен ще бъде само в началото – освен че е грозен, деноминира героя по всевъзможни начини. И като казахме костюм, черното „stealth“… облекло(?) ни изглежда в пъти по-добре. Сред положителните елементи слагаме и динамиката в отношенията между Спайдър-мен и Ник Фюри, както и това, че се усеща драматичното влияние, което има смъртта на Тони Старк върху Питър.

Като цяло, продължаваме да не сме особено въодушевени за „Спайдър-мен: Далече от дома“. Но от друга страна и извинете ни, че ще се повторим, не бяхме ентусиазирани и за „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, а той ни допадна. Дано и тук да се случи така. За финал вижте и един международен постер, който не сме отразявали.

плакат

Режисьор на „Спайдър-мен: Далече от дома“ („Spider-Man: Far From Home“) е Джон Уотс („Cop Car“, „Спайдър-мен: Завръщане у дома“), а сценарият е на Крис МакКена и Ерик Съмърс. В ролите са Том Холанд, Джейк Джиленхол, Зендая, Самюъл Л. Джаксън, Коби Смълдърс, Мариса Томей, Джон Фавро, Майкъл Кийтън, Мартин Стар, Ангури Райс, Тони Револори, Дж. Б. Смув и др.

Премиерата в САЩ вече е на 2 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

37 Comments

  1. Джейк явно ще го запазят като туист за самия филм. Въпросът е как това трябва да ни изненада ?. Все пак, надявам се, че ще направят наистина добър злодей от него, понеже Танос беше грозно похабен като потенциал в Ендгейм.

  2. Що бе Джейк, що бе бруте, парички ли ти требаха, що не се обади, пфу. Мега тъп трейлър бтв, дори и по занижения стандарт на марвелските лайненца.

    1. Чудя се колко бавно развиващ се трябва да си да гледаш трейлър на филм който не харесваш (и кат цяло вселената на марвел която явно не харесваш )

    2. Сложи една запетая, току виж съм те разбрал, колкото и бавен да съм. Този го гледах заради бат Джейк, който ми е любимец(и по специаллно, за да видя колко точно се излага). Гледал съм около половината от филмчетата им, щото и аз понякога си падам по гилти плежърчета. Дразнят ме не толкова самите инфантилни шитни, колкото това за което се опитват да ги пробутат(включително и тук).

  3. От всички версии на Спайдър-мен… този на Марвел е най-зле.

    1. Така е, но не знам какво те топли това… след като не прибираш ти парата…

    2. Винаги ми е било странно, че има хора, които предпочитат Гарфийлд пред Магуайър или Холанд. За мен Гарфийлд е дъното на това как трябва да изглежда и да се държи Паркър, но хей – всеки с мнението си…

    3. Аз никъде не съм казал, че Гарфийлд е с най-доброто изпълнение на героя. Просто казвам, че според мен тази версия на Марвел е най-лошата от всички. Опитах се да дам шанс на първата част с Холанд, но не издържах.. съжалявам! Адски е далеч от образа… Принципно си се кефя най-много на Тоби!

  4. Още първия филм имаше доста кусури и беше ориентиран към подрастващите. Концепцията за гимназиален Спайдърмен поне за мен е грешка, още в зародиш. Та нима вече не гледахме подобни филми, като трилогията „Здрач“?! Е, там имаше вампири, а тук имаме паяци. Но общото е, че тези филми са „детски-детски“ т.е. са за децата под 18 години най-вече. Даже има и подобна телевизионна драма, като „13 Reasons Why“. Е, вярно в Спайдибой има повече фантастични елементи и CGI eфекти, на които децата да се радват. Но като цяло има доста прилики в изброените от мен шоута.
    В клипа за втората част вече виждаме намек за Мултиверс(Мултивселена) и се питам дали сценаристите ще се окендзат дотолкова, така че да видим отново Железния и Капитана, само че от паралелна вселена?! О, чакай, на актьорите, които играят двата персонажа им изтекоха договорите, така че няма шанс да ги видим отново, дори и сценаристите да се скъсат от напъване.
    Но пък има доста неща, които могат да бъда доволно объркани в Мултивселената. А, и да, от Марвел подготвиха техните фенове, като съобщиха, че това щял да бъде последният филм от Част 3/phase 3, така че да има подрастващи, които да си дадат парите(или по-скоро родителите има да им дадат пари) и за този филм. И понеже вече имаме Endgame, може би тогава трябваше да кръстят този филм real endgame, или endgame3(защото е краят, ама наистина е вече краят на phase 3), но ще го приемем за пропуск в рекламната кампания за филма. Ха-ха-ха!

    1. Точно ти ли ще говориш за детски филми??? Сигурно тоя коментар го пишеш от киното, докато гледаш Шазам за 340923 път 😀 Било грешка да върнат Паркър в гимназията – ти въобще някога чел ли си комикс с героя? Наясно ли си, че ОСНОВНИТЕ години на Паяка минават в гимназията, после в университета и чак след това се развиват истории след образованието му? Като не искаш да го гледаш в гимназията – ето ти Civil War, Infinity War, Endgame… ама не – нали трябва да мрънкаме…

    2. Шазам съм го гледал веднъж! И да ти кажа в този филм поне имаме актьор, който е възрастен, но играе тийнейджър, докато Спайдибой си е тийнейджър и играе като такъв. Без да съм чел комиксите за Спайдърмен, все пак съм гледал няколко филма и версията на Марвел е най-инфантилна(за да не кажа детска). И знаеш ли откъде идва разликата?! В предишните филми за Спайдърмен на героя му се налага да порасне бързо, та нали репликата „with great power comes great responsibility“ идва точно от този филм. Но си личи, че във версията на Марвел, или Спайдибой – героят паяк си е дете, с детски акъл и държание.

    3. След като не си чел нито един комикс за героя какъв е смисъла да водим дискусия за произхода му и основните характеристики??? Вземи се инофрмирай малко с материала и тогава ела и говори, че мястото му не било в гимназията…

    4. А не водя такава дискусия, ти се опитваш да се оправдаваш с произхода на Спайдърмен. А аз само казвам, че версията на Марвел е най-детската! Ха-ха!

    5. Вашите няма ли да ти спират интернета вече?

    6. Защо да не би на теб вашите да ти плащат интернета?! Е, може би е близко до акъла, след като харесваш детската версия на Спайди! Ха-ха!

  5. Приключих MARVEL на кино. Повече от десетилетие нямам пропуск. Пренасочвам хайпа към Dune 2020

    1. И аз най-много чакам Дюн и Аватар. Но има много време

    2. Аватар трябва да представи техническо съвършенство, а 3D му от ново поколение. Предполагам (но ме съмнява) Камерън е договорил глобален ъпгрейд на кино техниката в салоните.

    3. Нали доскоро Камерън обясняваше, че работил над нова технология, с която няма да имаш нужда от 3D очила, а самия екран щял да представя триизмерността на образите, което щяло да направи революция в кината. Колко е истина и дали ще стане … предстои да видим. Иначе нямам грам интерес към новия Аватар.

      Дюн е нож с две остриета – може да се окаже касов шедьовър, но може и да е бутафория, която да закопае режисьора. Надявам се на първото!

    4. И аз чакам Дюн, но преди това очаквам да излезе snyder cut! По последно инфо може би ще го дочакаме през Ноември тази година. И ако това стане, ще имаме 214 минути dark and gritty movie. Като във филма за първи път ще бъдат показани Dark Superman и Darkseid.

    5. Ох, Заблуда, твоето име е Драго 😀 😀 И ти ли си един от DC-фенбойчетата, които мрънкат, тръшкат се и настояват за Snyder Cut??? Чакай си колкото искаш – такъв cut не съществува и няма да видим!

    6. Дали не съществува?! Всичко зависи от WB, дали ще пуснат версията!
      https://screenrant.com/justice-league-zack-snyder-cut-exists-confirmed/

      И като се има предвид, че театралната версия е само 2 часа, по настояване на тогавашния директор, то са изрязани „само“1 час и половина от филма, като доста от сцените са презаснети и въобще се е получил съмсем друг филм. И не, не съм фенбой на ДиСи, предпочитам техните мрачни филми, затова и очаквам с интерес Snyder Cut! Е, докато ти вече си, наистина фенбойче на Марвел!

    7. @Драго бъркаш. Ние сме средностатистически фенбойчета, X-Force е фанатик! В добрия смисъл, ако има такъв 😀

      Относно Snyder Cut, скептичен съм WB да го довършат .. Би могло да се „продаде“ на близка филмова къща, като лош актив. И тя да налее VFX. Варианти много, желание трябва.

    8. Justice League беше презаснеман и излезе толкова скъпо на WB, че шансът да налеят ОТНОВО пари в тая бездна е 1:100000. Да не говорим колко неуважително ще е спрямо Уидън да направят такъв ход. Отделно не е истина колко милиони долари ще трябва да се налеят за ефекти. И нека не забравяме, че със сигурност ще има ПОНЕ 1-2 (може би повече) сцени, които ще изискват актьорите да се върнат за reshoots, което НИКОГА няма да стане. Така че единствения вариант е някой ден WB и Снайдър да съумеят да се договорят и да си стиснат ръцете, след което да пуснат специално издание на JL директно на Bluray/DVD, където ще съдържа въпросния незавършен кът. Това е единствения вариант всички да са … някак доволни и цялата тая драма да приключи.

      По-интересния въпрос за мен е не дали някой ден ще видим разширената версия, а дали самия филм ще е добър??? Ревютата от предварителните прожекции бяха, че филмът е негледаем и изключително разпилян. Обичам Снайдър, но не знам дали има смисъл да ритаме мъртъв кон и да се надяваме, че ще се събуди и всичко ще е 6+…

    9. Ама „Лигата“ и театрална постановка ли има? Каква е тая театрална версия? Директора и редактора са прередактирали нещо?
      И Камерън как ги договаря тези неща с кината, че не ми е ясно? Да инвестират в техника, която, я ще им трябва втори път, я не? Сигурно той ще им купи ъпгрейдите на всички. БТВ, знаете ли колко „театри“ в Европа инвестират в платки за 120 FPS за „Джемини мен“? Гес!

    10. Ха, сега видях, че Дисни отложиха Аватар 2 за 2021-ва. Да се смея ли, ама поне Дюн остава и още някои къде съм ги набелязал

    11. И аз очаквам „Дюн“ и „Аватар“ с нетърпение, ама хайпа ми вече е насочен към 20-ти декември!? Дано „Lucasfilm“ и J.J. Abrams не прецакат и този така очакван финал! (поне от мен и неколцина други тук)

  6. Dredd, има слухове в интернет пространството, които се увеличават с всеки изминал ден, че на тазгодишния Комиккон WB ще обявят официално за издаването на Snyder Cut. Дали слуховете ще се окажат верни, предстои да видим?! Защо искаме да видим тази версия?! Може би защото повечето хора(стотици хиляди, които са подписали петицията) са убедени, че Snyder Cut ще е в пъти по-добър филм от театралната версия.

  7. X-Force, за последно пиша по темата за Snyder Cut, защото темата е за Спайди-то на Марвел.
    Не става въпрос за разширена версия на театралната такава, а за съвсем различен филм. В който злодеят е друг, а един от главните протагонисти се превръща в антигерой(даже направо в злодей).

    1. Ама, братче, стига му вика театрална версия бе! Или кажи кино версия, или поне театрикъл, моля те!

    2. О.К. Моя грешка! На английски е „theatrical version“, та, да, означава киноверсия!

  8. Да ви кажа честно по въпроса за версията на Снайдер и аз много бих искал да я видя. Почти съм 100% сигурен, че ще е 2 пъти по добра от официалната версия която пуснаха. Уорнър брос са тъпи… Щото могат да инвестират едни 10-15 милиона долара в ефекти да изгладят версията и да я пуснат официално по кината… едни 600-700 милиона долара ще събере…… ама трябва акъл за тази работа…

    1. Ако съществува такова нещо, а Снайдър официално отрече, ще са нужни много повече от 15 млн$. Ще си е направо нов филм, ще фръкнат едно 100 милки, и WB официално ще си плюят на и без това спорния имидж……а резултата в бокс офиса…… много спорен.

      Този влак отдавна отпътува.

    2. Riddick, Чукча не читатель, Чукча — писатель, нали?! Ха-ха!