Никълъс Холт и Джон Бърнтол в „Those Who Wish Me Dead” на Тейлър Шеридан

от на 2019-05-03
 

По-рано тази година ви разказахме, че Тейлър Шеридан подготвя следващия си филм, „Those Who Wish Me Dead”, което адски много ни развълнува, тъй като страшно много харесваме досегашната му работа и като режисьор, и като сценарист. Тогава знаехме, че главната роля във филма ще бъде поета от Анджелина Джоли, а сега научаваме за повече от прекрасния актьорски екип, който ще я подкрепи.

Към филма се присъединява наистина впечатляващ отбор актьори, които безсъмнение ще допринесат значително за качеството на крайния продукт. Започваме с Джон Бърнтол, нашият любим Punisher, за когото това ще бъде поредна колаборация с Шеридан – той имаше малка роля в „Сикарио” и също кратка, но невероятно запомняща се роля в „Wind River”. Към него се присъединява Никълъс Холт, когото познаваме като Звяра/Ханк Макой в новите „X-Men” филми, няма да го забравим като Нукс в „Лудия Макс: Пътя на яростта”, а скоро предстои да го гледаме в ролята на младия Толкин в едноименната биографична драма. Холт отдавна ни е на радара и като цяло винаги сме впечатлени от неговото представяне, дори и материалът, който му е даден, да не е прекрасен – а с този проект сме сигурни, че случаят няма да е такъв.

Към тях се добавят и още страхотни имена – Ейдън Гилън (Кутрето от „Игра на тронове”), всеизвестният Тайлър Пери, Медина Сенгор („Happy!“), Джейк Уебър и Фин Литъл.

Припомняме, че сюжетът се върти около 14-годишно момче, на което е дадена нова самоличност, след като става свидетел на убийство. Той е пратен да живее в щата Монтана, където обаче е принуден да бяга от безскрупулните убийци, които колят всички, които се изпречат на пътя им, докато методично се опитват да го намерят и довършат. Междувременно в Монтана бушува див пожар, а главна роля в историята заема жена, обитаваща предупредителна кула за огньове, която ще се опита да помогне на младото момче.

Those Who Wish Me Dead” ще бъде финансиран от New Line Cinema и Warner Bros и се очаква да влезе в продукция този месец. Тейлър Шеридан ще режисира по собствен сценарий, адаптиран от популярния роман на Майкъл Корита.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте