Майкъл Рукър в преговори за ролята на King Shark в „Suicide Squad 2” на Джеймс Гън

от на 2019-05-11
 

За последно писахме за „Suicide Squad 2”, когато чухме, че Идрис Елба се включва в проекта, а оттогава има известно затишие откъм новини. Ето обаче, че се появи нов повод да заговорим за филма, а именно преговорите на Майкъл Рукър за ролята на King Shark.

Режисьорът и сценарист на проекта Джеймс Гън явно наистина иска познато лице, което има опит със света на комиксите, защото преди месец имаше слухове, че Дейв Батиста ще участва във филма, но вече знаем, че вместо него най-вероятно ще видим Джон Сина (все още не е потвърдено) в незнайна за нас роля. И въпреки че няма да видим Батиста във филма, изглежда сякаш Гън може и да успее да присламчи някой от „Пазителите на галактиката” към проекта на DC.

Всъщност, ако преговорите минат по вода, това ще се превърне в петия съвместен проект на Майкъл Рукър и Джеймс Гън, като освен филмите на MCU, двамата са работили заедно по продуцирания от Гън „Жив огън”, който отскоро е в кината, и „The Belko Experiment”. Героят, който Рукър трябва да изиграе, е King Shark – първоначално идеята е била любимият на многото фенове на DC злодей да участва в първия филм, но на негово място се появява Killer Croc, който е изигран от Адеуале Акинуйе-Агбайе.

Супер злодей и хуманоидна акула, King Shark е създаден от Карл Кесел през 1994 г. и е син на Chondarkha, богът на акулите. Като злодей участва в групи като Тайната шесторка, Тайното общество на супер злодеите и разбира се, Отряд самоубийци. Можем да предположим, че във филма той ще е един от новите членове на отряда, но колко голяма ще е ролята му и колко ще разберем във филма за него ни е неизвестно. Въпреки че сценарият на Гън е завършен, все още не знаем никакви детайли около сюжета, а както казахме, героите на Идрис Елба и потенциално този на Джон Сина се държат в тайна. И въпреки разочарованието, което ни причини първият филм, ще дадем шанс на това продължение, заради имената, които фигурират в проекта.

king-shark-01-201905011

Снимките на филма се очаква да започнат това лято, а премиерата е планирана за 6 август 2021.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте