Задава се нова Star Wars трилогия, базирана на играта „Knights of the Old Republic”

от на 2019-05-26
 

20190417142152-9203-39446

Знаем, че там някъде, в необятния свят на кинаджийските пристрастия, все още блещукат пламъчета на привързаност към една от най-любимите ни саги за всички времена, но огънят в нашите сърца угасна. Това не означава, че ще спрем информационния поток, свързан с „Междузвездни войни“, а просто няма да влагаме емоции в споделянето на разнообразните новини, с които Катлийн Кенеди и компания наводняват пространството.

Ето, че през BuzzFeed News (осведомени източници твърдят, че Кейт Артър най-често си проверява информацията от три независими източника) научаваме как изпълнителната продуцентка на „АватарЛета Калогридис, която работи и като сценарист („Алита: Боен ангел”, „Нощен патрул”, „Злокобен остров”), е натоварена с отговорната задача да напише нов Star Wars филм, в чиято основа ще бъде видеоиграта от 2003 година „Star Wars: Knights of Old Republic”. По-стресиращата част от новината е, че този бъдещ филм вероятно ще бъде първият от нова трилогия.

Лудостта да се обсъжда дали жени и/или кинаджии с различна расова принадлежност са включени в екипите, които работят по „Star Wars”, се е разпростряла в сериозен мащаб – голяма част от екипа ни се опитва да не се травмира от вселенската глупост, но понякога пипалата ѝ са наистина дразнещи… Още по-безумно ни се струва да продължава експлоатацията на наследството на Джордж Лукас, но очевидно Disney не са на същото мнение.

Лета Калогридис се чуди дали е възможно да изкара "Междузвездни войни" от блатото

Лета Калогридис се чуди дали е възможно да изкара „Междузвездни войни“ от блатото

Съобщението по повод сценария е, че Лета Калогридис „скоро ще завърши първата част от възможна KOTOR (Knights of the Old Republic) трилогия” – повечето спецове са на мнение, че това е различна линия от тази, по която ще поемат Райън Джонсън и създателите на „Игра на тронове” Дейвид Бениоф и Дан Уайз – първият техен филм (уж) трябва да е готов през 2022…

От информацията до момента може да се заключи, че в „Knights of the Old Republic” ще става дума за джедаи и ситски лордове, името на един от джедаите е Бастила Шан, а сред ситите има майстор на меча Дарт Малак, като действието на историята ще се развива около 4000 години преди началото на оригиналния филм от 1977 „Star Wars: Нова надежда”.

Ще почакаме известен брой години, макар че се съмняваме прочутата жажда за златни монети на чичо Скрудж просто да реши да си тръгне от „Къщата на мишката”… Пък и така феновете на „Star Wars” могат да дишат спокойно – Катлийн Кенеди има планове за тяхното и световното бъдеще!

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2019-05-26 at 11:25

  Първо да видим еп. 9 дали ще става

  Отговор

 • Beton
  2019-05-26 at 12:52

  Няма. Ще е още от същото. Т.е. да издоим феновете до откат. Виж му само заглавието, то гарантира няколкостотин милиона, та ако ще вътре да прожектират филм на как беше онзи алитерат с дякон Игнатий…

  Отговор

  • Драго
   2019-05-26 at 14:26

   Тоя Али-терат да не е някакъв османлия, който да е антагонистът в това твое имагинерно произведение?! Ха-ха-ха! А протагонистът да е дякон Игнатий(Васил Левски)?! Ако вземат да го направят по твоя „сценарий“, то съм сигурен, че доста левскари ще го гледат този филм. Но много се съмнявам.
   А заглавието му е напълно подходящо за новата трилогия. Всъщност повечето от феновете на SW искат точно това да видят в новата трилогия, стига сценаристите на GOT да не я направят.


  • Beton
   2019-05-26 at 18:35

   Говоря за епизод 9. За новата трилогия – знае ли човек, може и да се получи. Много зависи.


 • Кирил
  2019-05-26 at 14:40

  KOTOR беше доста яка игра навремето, може да стане филм от това.

  Отговор

 • Драго
  2019-05-26 at 17:46

  Изгледайте този клип, и тогава преценете дали си заслужава новата трилогия да е по „Knights of the Old Republic“!

  https://www.youtube.com/watch?v=NuNvCOUy1Ts

  Отговор

  • fishek
   2019-05-27 at 09:39

   Някой съмнява ли се, че ще ги осерат тотално тия осъм мини-мувита ? Иначе това с близнаците ми е любимо. Страхотни истории имат.


 • Драго
  2019-05-27 at 14:45

  На този линк има ъпдейт на мини филмите за Star Wars: The Old Republic, вече с 4K качество, както и една допълнителна история.
  Има достатъчно качествени истории за The Old Republic и се надявам, че Дисни няма да ги опропастят всичките.

  https://www.youtube.com/watch?v=nfjWANrhl5g

  Отговор

Коментирайте