За последните 70 години близо десет различни актьори са влезли в ролята на покровителя на Готъм – Батман, затова не ни изненадва, че бройката ще се увеличи тази година, но с не кой да е, а с любимия (недостатъчно) рицар на Денерис – Иън Глен. Потвърдено е, че актьорът ще влезе в ролята на Батман във втория сезон на DC сериала „Titans”, който се появи в средата на октомври като част от оригиналните продукции за стрийминг услугата на мрачната комикс вселена DC Universe.

Titans” проследява група млади герои от вселената на DC, вече пораснали и станали част от опасния свят. Дик Грейсън/Робин (Брентън Туейтс) и Рейчъл Рот (Тийгън Крофт) специално младо момиче, обладано от странна тъмнина, биват въвлечени в конспирация, която може да отприщи самия Ад на Земята. Към тях се присъединяват пламенната Starfire (Анна Диоп) и любимецът на всички, чаровният Beast Boy (Райън Потър) и заедно те се превръщат в едно семейство супергерои.

titans--20199415

Първоначално „Titans” привлече вниманието на комикс феновете освен с факта, че представлява първото оригинално шоу на стрийминг услугата на DC, но и с шокиращата репликата от трейлъра „F**k Batman”. Ето, че няма и сезон по-късно, а ние вече очакваме появата на Брус Уейн.

Глен ще влезе в ролята на Батман, какъвто не сме виждали досега както на малкия, така и на големия екран. Един по-възрастен Батман, който се е борил срещу престъпността и опасностите в мрачния град от няколко десетилетия, но все пак желанието му да защитава Готъм не се е променило. Разбира се, появата му в сериала ще е пряко свързана и със случилото се между него и Дик Грейсън и опитът му да оправи взаимоотношенията си с водача на Титаните.

Ще бъде странно да видим Иън Глен в такава роля, но по-странно ще е да се срещнем с един доста по-различен от познатия ни досега Батман. Това, което ни интересува малко повече около хитовия герой на DC, e кой ще замени Бен Афлек в киновселената, след като разбрахме преди няколко месеца, че той се отказва от ролята. Очакваме да разберем това съвсем скоро, а ако новината се забави, ще видим Глен първи на екрана през есента, когато е премиерата на втория сезон на „Titans”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Не знам що прочетох „Иън Гилън в ролята на Батман…“ 🙂 . Мдаааа, не е лесно да си Рокфен 🙂 ….

  2. Искам да го чуя как ще каже „I am Batman“ с дрезгав глас 😀 Сериозно – добър актьор, бих му хвърлил едно око да видя как ще представи Прилепа, но нямам високи очаквания.

    Узи, за Жената котка се знае по default, въпросът е колко ще последват примера й? ;]