Близо година измина, откакто видяхме първия тийзър на предстоящия „Too Old To Die Young” и въпреки че през това време сериалът не е бил непосредствено пред погледа ни (било то новинарски или по някакъв друг начин), той никога не е напускал съзнанието ни и не е спирал да бъде един от най-очакваните от нас проекти. Сега, най-накрая имаме възможност да видим и първия пълен трейлър, който ни предлага точно това, което очаквахме и на което се надявахме.

Припомняме, че „Too Old To Die Young” е дело на обичания от нас Николас Виндинг Рефн, който е и съсценарист, наравно с Ед Брубейкър. Според официалния синопсис, сериалът „изследва криминалния свят на Лос Анджелис, като проследява екзистенциалния път на героите от убийци към самураи в Града на ангелите. Допълнението, което знаем, е, че в центъра на историята е полицай (Майлс Tелър), който наскоро е изгубил партньора си и е принуден да работи с мъжа, отговорен за смъртта му. Двамата се потапят в подземния свят на Ел Ей, където ги очакват наемни убийци, членове на Якудза, асасини от картела, руски мафиоти и банди от тийнейджъри убийци.

Вижте каква форма приема този сюжет в първия трейлър.

Визуалната естетика, ритъмът, насилието… „Too Old To Die Young” ни изглежда като „класически Николас Виндинг Рефн“ и казваме това в най-добрия смисъл на думата. Харесваме всичко, което този човек прави, а се радваме, че наистина (както беше обещано) в трейлъра откриваме отгласи от по-ранните му творби и по-специално от трилогията „Pusher”, която е страхотна. По адрес на актьорите, Майлс Телър ни стои добре в ролята, но поне за нас MVP-то, без никакво съмнение, е Джон Хоукс – чуден е този човек и е жалко, че не получава по-голямо признание. Нямаме търпение да идва юни, когато е премиерата.

too-old-to-die-young

Още веднъж, режисьор на „Too Old To Die Young” е Николас Виндинг Рефн („Pusher“, „Drive: Живот на скорост“, „Само Бог прощава“, „Неоновият демон“), който е и сценарист заедно с Ед Брубейкър („Ангел на смъртта“). В ролите освен Майлс Телър и Джон Хоукс, ще видим още Джена Малоун, Били Болдуин, Нийл Тайгър Фрий, Бабс Олусанмокун, Кейли Ернандес, Кристина Родло и др.

Премиерата е на 14 юни по Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments