Страхотен тийзър трейлър и първи плакат на „Joker“ с Хоакин Финикс

от на 2019-04-03
 

Put on a happy face.

Направо нямахме търпение да видим първия истински тийзър трейлър на предстоящата „origin story“ на най-известния злодей на DC „Joker“ и предполагаме и вие сте така – всичко, което сме виждали до този момент, като кадри от снимачната площадка и как ще изглежда Хоакин Финикс в главната роля, само възбуждаше любопитството ни още повече какво ли ни е подготвил Тод Филипс и колко ли различен ще е филмът от комиксовите лети хитове. За щастие, вече можем да видим първия трейлър и той изглежда повече от обещаващо.

I used to think that my life is a tragedy… but now I realize it’s a comedy.

Хоакин Финикс не е човек! Изключително доволни сме от този трейлър, успя да отговори на всичките ни, безобразно високи очаквания. Честно казано, не знаехме колко ни се гледа подобен филм, докато не видяхме последните няколко кадъра на трейлъра. Нищо чудно, че чувахме толкова сравнения с „Шофьор на такси“ – влиянието на Мартин Скорсезе се вижда отдалече, при това не само историята на Травис Бикъл. Разбира се, няма как да знаем колко добре в крайна сметка са се справили Филипс и Финикс, но след видяното по-горе, нямаме търпение да гледаме този „Joker“.

Вижте и един страхотен плакат, който излезе ден преди тийзъра, за да ни подготви, сякаш имаше опасност да го пропуснем.

плакат

Режисьор на „Joker“ („Жокера“) е Тод Филипс („Последният ергенски запой“, „В голямата игра“), който е и сценарист заедно със Скот Силвър („The Fighter“). В ролите са Хоакин Финикс, Зази Бийтс, Марк Мерин, Франсис Конрой, Робърт Де Ниро, Брет Кълън, Бил Кемп, Глен Флешлър, Шей Уигам, Дъглас Ходж, Джош Пейс и др.

Премиерата е на 4 октомври 2019.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Jerome
  2019-04-03 at 17:15

  ние живеем в общество

  Отговор

 • Dredd
  2019-04-03 at 17:50

  Годината се оформя повече от добре.

  Отговор

 • X-Force
  2019-04-03 at 18:45

  Ухаа, вкусотия! Наистина се усеща вайба на Taxi Driver/Mean Streets на Скорсезе. Все още не съм изцяло окей с грима, но всичко изглежда чудесно на този етап. Дано крайния резултат не разочарова. Даже няма нужда от повече трейлъри – този е напълно достатъчен.

  Отговор

 • radi
  2019-04-03 at 21:51

  С последните си филми DC вдигнаха оборотите

  Отговор

 • suicidal
  2019-04-04 at 02:46

  Нечовек! За мен има и от “Психо” доста. Но това е трейлър, който обещава да бутне хегемонията…

  Отговор

 • Iron Fist
  2019-04-04 at 08:52

  Не изглежда зле но DC правят хиляда филма и не ги свързват един с друг (разбира се това го правят за да вземат повече пари но накрая става една каша )

  Отговор

  • X-Force
   2019-04-04 at 16:44

   По-скоро обратното – започнаха с филми, които бяха свързани – нещата не им проработиха и сега се съсредоточават над самостоятелни истории, които ЕВЕНТУАЛНО някъде там напред в бъдещето може да се преплетат. Резултатът до момента е не само повече пари, но и по-качествени продукции (донякъде).


 • fishek
  2019-04-04 at 09:10

  is it just me… or is getting crazier out there ?

  Отговор

 • Stravolemov
  2019-04-04 at 16:24

  Лелее, всичко около този филм изглежда брутално! ?

  Отговор

Коментирайте