Първи тийзър за предстоящия 9 сезон на „American Horror Story”

от на 2019-04-14
 

Въпреки че следим с голям интерес работата на Райън Мърфи, последните няколко години се получава така, че изпускаме новините около един от хитовите му сериали, а именно „American Horror Story”. Тази година решихме да не повтаряме грешката си, затова отбелязваме, че първият тийзър трейлър на деветия сезон на сериала се появи и нещата изглеждат все така зловещо.

От тийзъра разбираме, че заглавието на предстоящия сезон ще е „American Horror Story: 1984”, а това, което виждаме в него, наподобява типичните slasher movies. Като чувство и атмосфера тийзърът ни напомня много на „Friday the 13th” и очакваме сезонът да е силно вдъхновен от жанровите класики от 80-те. За това подсказва и самото заглавие на 9 сезон.

Мърфи винаги е бил супер потаен около всеки сезон на този проект и като изключим заглавието и тийзъра, които получихме наскоро, информацията, с която разполагаме е доста малка. Засега знаем, че Ема Робъртс ще участва в този сезон, а в ролята на нейно гадже ще влезе олимпийският скиор Гас Кенуорти, който ще направи своя дебют в поредицата от зловещи истории. За съжаление научихме, че Евън Питърс ще си даде почивка от сериала и ще пропусне този сезон, но да си признаем, разбираме го. Засега информация около сюжета и другата част от кастинга нямаме, но ще очакваме съвсем скоро.

Премиерата на новия сезон се очаква да бъде отново през есента, но конкретна дата все още липсва.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте