Последен трейлър за „Х-мен: Тъмния Феникс” на Саймън Кинбърг

от на 2019-04-18
 

софи търнар в тъмния феникс

Преди няколко дни звездата на предстоящия филм от Х-мен поредицата – Софи Търнър, обяви в социалните мрежи, че има интересна информация, която да сподели с феновете си. На следващия ден получаваме нов трейлър за „Х-мен: Тъмния Феникс“ и след видяното, започваме да вярваме все повече, че това ще е последният филм на Fox от вселената на мутантите.

Преди да преминем към новия трейлър, припомняме, че в „X-Men: Dark Phoenix“ Х-мен се сблъскват с най-опасния си и могъщ противник… Джийн Грей. По време на спасителна мисия в космоса Джийн почти умира, след като е ударена от загадъчна космическа сила. След като се връща у дома, тя става не само много по-могъща, но и много по-нестабилна. Борейки се с това, което се крие в нея, Джийн не разбира и не може да контролира силите си, наранява най-близките си и заплашва да унищожи Х-мен. Семейството им се разпада, но те трябва да намерят начин да спасят не само душата на Джийн, но и планетата, която е застрашена от извънземни, планиращи да превърнат силите на Тъмния феникс в оръжие и да властват над цялата галактика.

Признаваме си, че от всички трейлъри досега, този със сигурност е най-ефектният и най-много ни хареса. Сякаш всичките ни оплаквания за предишните тийзъри и трейлъри са били чути и това е довело до създаването на финалния трейлър. В него най-накрая виждаме нещо съществено от мисията в космоса, която е причината за освобождаването на тъмната сила в Джийн Грей, хвърляме поглед върху превърналите се в класически за франчайза сцени с Живака и Нощна сянка и отново виждаме мистериозната героиня на Джесика Частейн. А свикналата с ролята на Санса от „Игра на троновеСофи Търнър изглежда все по-добре, дано останем с такова впечатление и след филма.

Ако можем да опишем настроението на трейлъра с една дума, тя ще е „унищожаващо“. „Тъмния Феникс” наистина може да се окаже последният филм на Fox във вселената на Х-мен, защото въпреки обявената дата за „The New Mutants”, той остава една въпросителна за нас. А да си признаем, този филм е перфектното оръжие, което Disney може да използва, за да даде край на почти 20-годишното управление на тази комиксова поредица от Fox. Дори официалният синопсис на филма гласи, че Джийн заплашва да унищожи Х-мен. Ние няма да се изненадаме, ако наистина това се случи както във филма, така извън него. Ако всички герои бъдат убити така кастингът на поредицата е заличен, това ще освободи пътя и ще даде възможност на Disney да поеме франчайза от тук.

А ето го и леко промененото лого на „Х-Мен: Тъмния феникс“, което виждаме в трейлъра.

лого на тъмния феникс

Режисьор и сценарист на „Х-Мен: Тъмния феникс“ („X-Men: Dark Phoenix“) е Саймън Кинбърг („Марсианецът“), а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Софи Търнър, Никълъс Холт, Джесика Частейн, Тай Шеридан, Александра Шип, Eвън Питърс, Коди Смит-МакФий и др.

 

Премиерата е 7 юни 2019.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ralica
  2019-04-18 at 21:36

  Изглежда по добре от предните трейлъри.Връщам си думите за мой коментар.Надявам се Феникса да си струва

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-04-23 at 11:56

  Сансата е двойно нетърпима тази година…

  Отговор

Коментирайте