Джером Флин с роля в поредицата „Тъмната кула” по Стивън Кинг на Amazon

от на 2019-04-23
 

Все повече изглежда сякаш любимецът на всички от „Игра на тронове“ Брон няма да получи обещания му замък, затова се радваме, че поне актьорът, който го играе – Джером Флин, получава възможността да участва в нови и интересни проекти като предстоящата адаптация на Amazon по книгите от поредицата „Тъмната кула” на Стивън Кинг.

Малко по-малко от две години изминаха, откакто излезе по кината филмовата адаптация на „Тъмната кула“, режисирана от Николай Арсел и с участието на Идрис Елба и Матю Макконъхи. Със сигурност бяхме изненадани, когато чухме, че се подготвя сериал с пилотен епизод по историята на Кинг толкова скоро. Особено предвид факта колко разочаровани останаха зрителите от филма, а и от наистина лошото му представяне в боксофиса, но фактите говорят и такъв проект в действителност се готви.

Джером Флин е третият потвърден актьор за пилотния епизод на сериала. Преди месец разбрахме, че ще видим Сам Страйк („Nightflyers“) в ролята на Роланд Дисчейн и Джаспър Паконен ( „Викингите”, „BlacKkKlansman”) в ролята на Мъжа в черно. Флин неколкократно е повтарял в своите интервюта, че „Игра на тронове” е причината да се отварят такива възможности пред него. В сериала на Amazon той ще изиграе каубой, но няма информация колко голяма ще е ролята му и какво точно да очакваме от героя му. Самият актьор споделя:

Винаги съм искал да вляза в ролята на каубой и ето, че сега ми се отвори възможността. Наистина се вълнувам от този факт.

Надяваме се силното му желание за тази роля да му помогне, а кой знае, може каубоят да се превърне в следващия Брон – неочакван любимец на всички нас.

тъмната кула

Първоначално идеята е била сериалът „Тъмната кула“ да е пряко свързан с филма от 2017, но Amazon рязко променят плановете си, напълно разбираемо защо. Сегашната идея е адаптацията да е по-близка и достоверна до това, което се разказва в книгите, а не това, което филмът направи. Сериалът ще е „origin story“, чиято цел ще е да разкаже как Роланд става стрелец и получава своите пистолети, каква е първата му мисия, коя е първата му любов и как се среща със злодея, познат като Мъжа в черно.
Глен Мазара („The Walking Dead“) ще е изпълнителен продуцент и шоурънър на пилотния епизод. Освен гореспоменатите имена, всичко останало ни е неизвестно. Не знаем кой ще е режисьор на пилотния епизод, кои други актьори да очакваме, а за дати въобще не говорим. И въпреки разочарованието от 2017, ние ще следим развитието около пилотния епизод на новата адаптация на „Тъмната кула”.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте