Вече няколко пъти сме споменавали предстоящия сериал на Деймиън ШазелThe Eddy“, но тогава нямаше изгледи скоро да се появи на екран и всичко беше доста неясно, дори и по коя точно телевизия ще можем да го гледаме. Първо беше HBO, после беше бездомен, след това Netflix го подслони, а сега вече имаме и първата кастинг новина, така че „The Eddy“ явно ще го бъде и то сравнително скоро.

В главната роля ще видим Андре Холанд, познат от „Moonlight“, „The Knick“ и „Castle Rock“, който ще играе Елиът Удо – известен джаз пианист от Ню Йорк, преместил се в Париж, където се опитва да избяга от предишния си живот. Един от собствениците на западащ клуб, Елиът има несериозна връзка с певица от клуба, но му се налага да преосмисли живота си, след като 15-годишната му дъщеря изведнъж се появява в Париж.

Да, има известни прилики с „La La Land“, но не са прекалено много и очакваме да се получи нещо съвсем различно. А даже и да не е чак толкова различно, за нас няма значение – много харесваме „La La Land“, както между другото и останалите филми на Деймиън ШазелWhiplash“ и любимия ни „Първият човек“, така че очакваме отново да останем повече от доволни.

Шазел ще е режисьор на поне два от осемте епизода на „The Eddy“ и ще е изпълнителен продуцент, а както вече знаем, сценарист ще е носителят на БАФТА Джак Торн („This is England“, „Wonder“). След като сериалът се описва като „музикална драма“, доста е важно кой ще е композитор и вече знаем, че оригиналната музика ще е дело на носителя на 6 награди „Грами“ Глен Балард.

Очаква се „The Eddy“ да се снима във Франция, а диалогът да е на френски, английски и арабски. Все още нямаме информация кога точно се очаква да почнат снимките, но ще е доста скоро и най-вероятно ще видим сериала през 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *