Netflix продължават да ни предлагат изключително интересни жанрови сериали, а ние не бихме могли да сме по-щастливи от този факт. След прекрасните „The Haunting of Hill House“ и „Kingdom“ предстои да видим новия им хорър проект „Chambers“, който, както вече знаем, е с участието на Ума Търман и от който получаваме първи снимки.

Действието на „Chambers“ се развива в мистична, Ню Ейдж част на Аризона и разказва за млада жена, преживяла тежък сърдечен удар, която е погълната от мистерията около сърцето, спасило живота ѝ. Колкото повече се приближава до истината за внезапната смърт на донора си обаче, толкова повече тя започва да придобива характеристиките на починалата – някои от тях са притеснително зловещи.

Ето как създателката на сериала Лий Рейчъл („Audrey“), описва проекта със свои думи.

Chambers“ е психологическа хорър история, която изследва различните начини, по които се справяме с травма. Но това, което започва като обикновена, свързана с реалността човешка история се изменя в нещо далеч по-странно и смахнато, отколкото очаквате.

Освен Ума Търман в главните роли в „Chambers“ влизат Сиван Алира Роуз и Тони Голдуин. Можете да ги видите на първите снимки, които дават и някаква най-обща, бегла представа за стилистиката на сериала.

chambers-image-1 chambers-image-2 chambers-image-3 ума търман chambers-image-5 chambers-image-6 chambers-image-8

Със сигурност Ума Търман е основната причина за интереса ни към „Chambers“, но историята има потенциал, така че сме любопитни какъв ще е крайният резултат. За да сме честни обаче, трябва да кажем, че преди да си отбележим сериала като задължителен за гледане, първо искаме да видим трейлър, който да ни даде по-ясна представа какво можем да очакваме.

Още веднъж, създател на „Chambers“ е Лий Рейчъл („Audrey“), шоурънър ще бъде Акила Купър („American Horror Story“), а сред изпълнителните продуценти е Стивън Гейгън („Трафик“, „Сириана“). Освен Ума Търман, Сиван Алира Роуз и Тони Голдуин, в ролите влизат Лилия Рейд, Никълъс Галицин, Кайана Симон Симсън, Лили Кей, Сара Мезаноте и Грифин Пауъл-Арканд.

Премиерата е 26 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *