Наскоро изгледахме първия хипнотичен и предизвикващ припадъци тийзър за анимираната антология „Love, Death and Robots” – проектът, продуциран от Тим Милър и нашият лорд и повелител Дейвид Финчър. Вече остава съвсем малко време до излизането на проекта в Netflix на 15 март, заради което те пуснаха още един кратък тийзър.

В сравнение с първия, тук се виждат по няколко секунди от различни епизоди и вече можем да видим напълно различните стилове на анимация, използвани в различните епизоди. Както преди сме отбелязвали, епизодите са направени всеки в различен анимационен стил, от 2D до фотореалистична компютърна графика, от трейлъра виждаме японския тип анимации, напомнящ на филмите на студио Гибли, както и почти комиксови изображения. Всичките са безумно красиви и всичките са ужасно неподходящи за деца.

Гледайте трейлъра, след като децата са си легнали:

Ентусиазмът ни за този проект не може да стигне по-високи нива, вече броим дните до 15 март, заради което ни е трудно да кажем, че този тийзър още повече ни развълнува. Това, което направи обаче, е да ни разсмее. Това начало сякаш ще е прочувствена сантиментална любовна история и този рязък завой в средата са просто  невероятно забавни, доста Финчъров подход – неговото чувство за хумор е точно такова.

Освен това тийзърът изпълнява обещанията на заглавието „Love, Death and Robots”. Доказва ни моментално, че има точно това, което очакваме – любов, смърт и роботи. В това отношение гарантират, че разочаровани няма да има.

Новият промо синопсис гласи:

Разкази за любов, разкази за разбити сърца, разкази за междуизмерен разврат – всички те се събират в 18 анимирани късометражни истории.

Наистина няма как да имаме по-високи очаквания или по-малко търпение да изгледаме всичките 18 филмчета от „Love, Death and Robots”. И въпреки че тийзърът ясно казва „Vices on all devices”, което беше една от многото причини да се усмихваме, молим ви, не гледайте точно тази антология на телефоните си. Сигурни сме, че ще си заслужава да бъде гледана на по-голям екран.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Страхотно! И това тийзърче, както и предишното (и както всъщност и цялата поредица от 18 филмчета) бих я изгледал с най-голям кеф и на работното си място 🙂 … Няколко пъти 🙂 !

  2. Страхотен първи сезон! Blindspot ми отвя главата! Zima Blue също беше много интересен. Чакам втори сезон с нетърпение (дано има такъв).

    1. Е стига де, точно този ли пък си избра :(. На мен ми беше от по-слабичките – и като стил на анимиране (доста 80-тарски ранно 90-те – дървенко), и като история (ако въобще може да говорим за такава), слабо като идея (колко сме ги гледали тия влакови обири/нападения…). Добре че беше badass роботчето. Дори екшън сцените не бях некви надървящи – а то това беше центъра на тая късометражка. Смесицата от 3D и 2D, въпреки че не вадеше очи си личеше (а отделно доста от шортовете смъкваха fps наляво и дясно – търсейки да постигнат някъв готЯн ефект безуспешно – тук също го имаше). Нах.

      Иначе палци горе наистина! Повече освободени работи като тия си требе.

      p.s. От друга страна си мисля колко много от тия филмчета може да разкрият нашите лични предпочитания към определен подход или стил 😀 (не е като да няма стабилно количество за подбиране). Ще чакам ревю.

    2. Извинявам се, объркал съм името на епизода (мислех за един, а съм писал за друг). Любимият ми епизод е първия – Sonnie’s Edge. Пълен с екшън, кървища и неочаквани обрати, бих гледал пълнометражка или сериал, базиран на този шорт до скъсаване. Доста напомня на други филми, но въпреки това беше супер надървящ! 🙂

    3. Оk, извинен си 😀 (и дори да ти харесваше, само се шегувам, никой ни мой та спре да си харесваш каквото си искаш). Мина ми през ум, че може и да си объркал името :). Сонито е готино, „врътката“ е готина.

  3. Великолепно! Точно по вкуса ми ? На Three Robots – див смях ? ? Няма слабо! Sonnie’s Edge – любим!!