Покрай последния телевизионен спот на „Отмъстителите: Краят“ си говорихме, че най-вероятно оставащият месец до премиерата на филма ще бъде доста наситен откъм рекламни материали и ето, че очакванията се потвърждават. Само няколко днi по-късно Marvel и Disney ни предлагат ъпдейт, включващ поредица character постери и кратък featurette (или видео зад кулисите, както му казваме по нашите ширини).

Постерите са под наслов „avenge the fallen“ и  включват доста герои (не сме сигурни, че абсолютно всички заслужават отделно внимание), в това число и вече загиналите – тези плакати са стилизирани в черно-бяло. Това, което можем да кажем за featurette-а, е, че е изключително разкриващ по отношение на сюжета на филма. Не се вълнувайте, разбира се, че се шегуваме! Във видеото няма абсолютно нищо, което да не сме виждали и чували – Робърт Дауни Джуниър, Крис Евънс, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон и продуцентът Кевин Файги споделят какъв е ефектът от действията на Танос върху оцелелите герои.

Този път няма да коментираме видяното не защото няма какво да кажем, а да не ви изморяваме допълнително – силите ще ви трябват, за да можете да прегледате абсолютно всички character постери. Мнения за „Отмъстителите: Краят“, както и всички реклами на филма, може да откриете в новините ни до момента.

А сега поемете дъх и скролвайте на воля.

Режисьори на „Отмъстителите: Краят“ („Avengers: Endgame“) са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а сценарият е дело на Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Робърт Дауни джуниър, Джош Бролин, Скарлет Йохансон, Крис Еванс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Джереми Ренър, Пол Ръд, Бри Ларсън, Карън Гилън, Брадли Купър, Дон Чийдъл, Данай Гурира и др.

Премиерата е на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

    1. Това е само слух – AMC сложиха времетраенето на сайта си, но преди да го махнат някой бе направил скрийншот и оттам тръгна цялата работа, така че … все още чакаме за потвърждение.

  1. Две неща изпъкват мигновенно – 1) Марвел най-после потвърждават, че Шури е умряла, а не е изчезнала както много хора спекулираха и 2) Идрис Елба тотално е скъсал връзки със студиото – Хаймдал никъде не се мярка сред мъртвите…Oh well 😀

    1. Изобщо не се бях сетил за него, ма по тая логика дай и warriors three с плакат.
      Аз повече предпочитам Йонду да върнат

    2. Не искам да връщат никой, а ако върнат някого – нека да го ограничат до хора, които са умрели по време на „щракването“, а не такива, които са умрели по естествени причини. Йонду и Warriors Three умряха по съвсем различни причини и ако ги върнат просто така ще бъда мега малоумно. Не вярвам да задържат undo-бутона толкова дълго назад във времето…

    3. и Хаймдал го нашишиха, не умря от щракване

  2. Тя и Гамора умря преди „щракването“, но я има на плакатите!

    1. Така е – другото, което забелязах е, че за пръв път се потвърждава, че Валкирия ще се завърне.