Миналото лято HBO ни зарадва с хитовата крими драма „Sharp Objects“ по романа на Гилиан (Джилиан) Флин („Gone Girl“) и режисиран от Жан-Марк Вале („Big Little Lies“, „Dallas Buyers Club“). Сериалът може да се похвали с жестокото актьорско присъствие на водещите си актриси Ейми Адамс и Патриша Кларксън. Заслужени номинации „Златен глобус“ – Ейми Адамс за главна роля и най-добър лимитиран сериал, а Кларксън грабна статуетката за най-добра поддържаща роля. Тази година се очаква сериалът да получи и номинации за наградите „Еми“.

Тези от вас, които са се надявали на това частица от изживяването, което им донесе „Sharp Objects“, да продължи, нека силно да извикат „ура“. Ейми Адамс и нейната новосъздадена продуцентска компания Bond Group Entertainment сключва сделка с HBO за разработване на нови съвместни проекти. Първият им проект ще бъде лимитиран сериал базиран на романа „Poisonwood Bible“ на Барбара Кингсолвер.

Poisonwood Bible“ проследява историята на Орлена Прайс – жена, която е омъжена за мисионер. Прайс отвежда четири си деца в Белгийско Конго по време на сътресенията, избухнали през 1959 г. Тя и семейство ѝ трябва да се приспособят в новосъздадена африканска нация.

За момента няма информация кой ще е режисьор на проекта, какъв е кастът и дали самата Ейми Адамс ще участва като актриса (силно се надяваме). Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *