Късно снощи Джеймс Гън използва официалния си туитър акаунт, за да представи удължения трейлър на продуцирания от него „Brightburn“, който според официалното описание е „startling, subversive take on a radical new genre: superhero horror”. По-конкретно, филмът обръща познатия от Супермен сюжет, в който бездетни родители получават „дар от небесата“, но вместо в символ на надежда за човечеството, извънземното дете се превръща в заплаха.

Новият трейлър не предлага нищо кой знае колко по-различно от предишните реклами, просто виждаме малко повече кадри от някои сцени, но според нас по малко по-добър начин се справя с илюстрацията на хорър измеренията на историята. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=w3rLYtl2_iY

Ще ни извините, но ще се повторим за пореден път. Не смятаме, че има шанс „Brightburn“ да е наистина качествено кино, в което зад трактовката на до болка познатите тропи се крие някакъв дълбок смисъл (какъвто, в известна степен, можем да открием при „Хроники“), но това, което виждаме, ни допада на чисто развлекателно ниво и определено имаме желание да го гледаме. Освен това не виждаме често на екран подобни жанрови хибриди, а сме фенове.

Заедно с трейлъра се появи и нов постер. Вижте и него.

плакат

Режисьор на „Brightburn“ е Дейвид Яровески („The Hive“), а сценарият е дело на Брайън Гън и Марк Гън. Продуцент е Джеймс Гън („Slither“, „Пазители на галактиката“). В ролите са Джаксън А. Дън, Елизабет Банкс, Меридит Хенгър, Дейвид Денман, Мат Джоунс, Грегъри Алън Уилямс, Дженифър Холанд и др.

Премиерата е 24 май 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *