Трейлър на „The Art Of Self-Defense“ на Райли Стърнс с Джеси Айзенбърг

от на 2019-03-10
 

Не са много актьорите, които биха могли да изиграят загубеняк по-добре от Джеси Айзенбърг, и казваме това като комплимент. Точно такава (поне привидно) е ролята му в „The Art Of Self-Defense“ – новият филм на режисьорката и сценарист Райли Стърнс, позната с любопитната, леко смахната криминална комедия „Faults“ с Лилън Орсър и Мери Елизабет Уинстед.

Айзенбърг влиза в ролята на млад мъж с „женственото име“ Кейси Дейвис, който се страхува от тъмното и от други хора и за да преодолее безпокойствата си, решава да се запише на уроци по карате. Под бдителното ръководство на харизматичния инструктор Сенсей (Алесандро Нивола) и коравата и притежаваща кафяв колан Ана (Имоджен Путс), Кейси за първи път в живота си придобива чувство на увереност. Но посещавайки мистериозните нощни часове на Сенсей, той открива един зловещ свят на братство, бруталност и свръхмъжественост, което го поставя в центъра на вниманието  на енигматичния му нов ментор.

Вижте трейлъра.

Очевидно става дума за тийзър, който не дава подробна представа за сюжета (дори не покрива всичко от синопсиса – не виждаме Имоджен Путс, която, сигурни сме, ще има голяма роля), но за сметка на това ни запознава по чудесен начин с атмосферата и общия, комедиен тон. Изглежда, че с „The Art Of Self-Defense“ Стърнс не изневерява на стила си от „Faults“ и с удоволствие ще му хвърлим едно око, без да имаме някакви сериозни очаквания.

Още веднъж, режисьор и сценарист на „The Art Of Self-Defense“ е Райли Стърнс („Faults“), а в ролите са Джеси Айзенбърг, Алесандро Нивола, Имоджен Путс, Стив Терада, Филип Андре Ботело и др.

Премиерата на филма е днес, 10 март, на SXSW.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте