Welcome to the end times!

Вече се изчерпа и последната ни капка търпение и знаем, че има и други фенове, които са в същото състояние на нетърпеливо очакване, и то много. Не се тревожете, мъката ще свърши на 31 май, когато е премиерата на минисериала „Добри поличби“ („Good Omens“), и ако можем са съдим по новия трейлър, очаква ни нещо наистина чудесно и не би трябвало да има много разочаровани.

Може би говори надеждата ни, защото „Добри полчиби“ ни е любима книга, но това, което виждаме в трейлъра, наистина ни радва, най-вече изпълненията, които всъщност са най-важните. Героите на Пратчет и Гейман са наистина страхотни (и безкрайно човечни, which is kinda the whole point) и пресъздаването им е значително по-важно от визията на сериала например – знаем, че има хора със забележки. Вижте как се справят Майкъл Шийн и Дейвид Тенант, според нас са просто идеални. Джон Хам пък направо ни изненада…

https://www.youtube.com/watch?v=hUJoR4vlIIs

Get thee behind me, foul fiend! After you… Всъщност, предпочитаме „The Earth isn’t going to just… end itself“. Или може би „Welcome to the end times”. По-добре да не избираме цитат, защото е направо невъзможно.

Също така, няма да изброяваме и коментираме всяко нещо, което ни направи впечатление в трейлъра, защото ще сме тук горе-долу до края на света. Само ще споменем песента, която е абсолютно идеална (Queen, естествено), и Четиримата конници, които засега също ни радват. Наскоро разбрахме кой ще озвучава най-важния от тях (и един от най-обичаните герои на Тери Пратчет, бихме казали), и това е Брайън Кокс.

Кокс е поредното отлично попълнение към вече страхотния каст, който включва още гласовете на Франсис Макдорманд като Господ и Бенедикт Къмбърбач като Сатаната, както и Миранда Ричардсън, Ник Оферман, Майкъл МакКийн, Нина Сосаня, Джак Уайтхол, Джоузи Лорънс, Адрия Архона, Анна Максуел Мартин, Мирей Инос, Лурдес Фаберас, Юсуф Гейтуд, Нед Денехи, Дерек Джакоби, Сам Тейлър Бък, Марк Гатис, Илън Галкоф, Амма Рис, Алфи Тейлър и други.

Както вече споменахме, краят на света започва на 31 май.

плакт

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тенант и Шийн изглеждат чудно просто. Определено играта ще е на доста високо ниво с този каст.
    Визуално също не изглежда никак зле.
    След троновете и преди Страйнджар тингс, с това перфектно ще запълня дупката.