Напоследък рядко виждаме на екран Анджелина Джоли, която определено се е фокусирала върху кариерата си зад камерата, но сега научаваме, че притеглянето на Marvel като нищо може да я завлече обратно в светлините на прожекторите – носят се слухове, че е в преговори за роля в „The Eternals“.

Вече сме ви представяли проекта, преди почти година, когато за първи път се чу, че Marvel готвят екранизация по комиксите на Джак Кърби от 70-те години. Засега все още не сме научили кой знае колко нови подробности, освен че Клои Жао („Nomadland“) ще е режисьор, а историята ще проследи главните герои Сърси и Икарис и тяхната вековна любовна история.

Без да изпадаме в подробности, и двамата са част от расата на древните Eternals, чиито врагове са Deviants. Най-големият злодей от киновселената на Marvel Танос също е един от Eternals (по-скоро хибрид между тях и Deviants, чиито гени също носи), но не е ясно дали и как точно това ще е част от сюжета на „The Eternals“ и доколко той ще е забъркан.

Не се знае също дали Анджелина Джоли (ако преговорите завършат успешно и договорът бъде подписан) ще играе Сърси, някой друг герой или злодей и колко голяма всъщност ще е ролята ѝ. Засега никъде не се споменава, че става дума за главна роля, може да е нещо по-скромно – ние нямаме нищо против да я видим като главния злодей във филма например, стига да е роля, която ѝ отива.

Очакваме съвсем скоро, след премиерата на „Отмъстителите: Краят“ например, да има още подробности за следващата вълна филми на Marvel и предполагаме, че те ще включват „The Eternals“. На този етап обаче няма информация кога се очаква да почнат снимките или кога ще е премиерата. Сигурни сме, че Marvel са си заплюли дата в натоварената си програма, но поне засега не са я обявили официално.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *