уил смит като джина

Снощи за 61-ви път бяха раздадени наградите „Грами“ и Disney избраха това събитие, за да представят телевизионен спот на подготвяната от Гай Ричипредстояща игрална адаптация на анимационната класика „Аладин“ („Aladdin“), чиито саундтрак е също толкова иконичен, колкото и самият филм. Очакванията са игралната версия да запази доста от оригиналните песни, като към тях прибави и няколко нови, които ще са дело на ветерана Алън Менкен и авторите на „La La Land” Бендж Пасек и Джъстин Пол.

Но да оставим музикалните измерения на „Аладин“ настрана и да преминем към съществената част. Вече сме виждали един тийзър на филма, но той нямаше какво да предложи като кадри, освен две секунди с Аладин и вълшебната лапа. Първите снимки бяха далеч по-разкриващи – освен Аладин, видяхме принцеса Жасмин, Джафар, маймунката Абу и Джина в изпълнение на Уил Смит, който предизвика сериозни вълнения с факта, че не беше син. Именно Джини е най-интересното нещо в новия телевизионен спот и този път си е син, както трябва да бъде. Вие преценете обаче дали това оправя нещата…

will-smith-alading-img-02

Не знаем дали Джина целият е CG, но uncanny valley ефектът работи с пълна сила и цялостното ни усещане е, че изглежда ужасно. На разпространената официална снимка, която виждате по-горе, нещата изглеждат в пъти по-добре. Надяваме се до премиерата на филма да оправят ефектите. Иначе смятаме, че Уил Смит има потенциал с бързата си уста да бъде добър Джини. Разбира се, всякакви сравнения с феноменалния Робин Уилямс са смешни и безпочвени.

Останалите неща в спота също не ни допадат. Визията на Джафар, гласът и начинът, по който си казва репликите, са ни смешни и няма и помен от ужасяващото усещане, което ни оставя анимационният му първообраз. Единственото, което ни допада (поне засега), е Жасмин и музиката. Дано следващият пълен трейлър е по-добър, защото харесваме „Аладин“, а поне засега този филм ни изглежда най-лошо от трите игрални адаптации, които Disney готви тази година – другите две, в случай, че не знаете, са „Дъмбо“ и „Цар Лъв“.

Режисьор на „Аладин“ („Aladdin“) е Гай Ричи („Две димящи дула”, „Гепи”, „Шерлок Холмс”), сценарият е дело на Джон Аугуст („Голяма риба”, „Булка-труп”), а продуцент е Дан Лин („Шерлок Холмс”). В ролите са Мена Масуд, Наоми Скот, Мерван Кензари, Уил Смит, Били Магнусен, Насим Педрад, Нумар Акар, Навид Негабан и др.

Филмът тръгва по кината на 24 май на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Господ да ме убие, но ще го кажа. За първи път да имаме НЕГЪР, който да играе Не НЕГЪР и да му отива… Явно щото ще е Аватар на Уил Смит…
    Това ще е първия расистки неполиткоректен филм в човешката история, който ще бъде приет добре.
    Но все пак тази Жасмин с тези ЦИЦИ… изключително неполиткоректно, изключително.
    Ето я истинската Жасмин
    https://www.google.com/search?hl=bg&biw=1920&bih=966&tbm=isch&sa=1&ei=8WxhXK6pLc2akwW8lYPgBQ&q=burqa&oq=burq&gs_l=img.1.0.0i67j0i10j0i30l8.269564.274038..277210…0.0..0.91.410.5……1….1..gws-wiz-img…….0j0i10i19.vw0H866bPns

    1. Джинът ако не беше син прилича на Горо от Mortal Kombat

  2. Не е зле, даже доста му отива, но дано наистина доизпипат ефектите. Все още ми се повръща като видя Джафар обаче – все едно е излязъл от някоя турска сапунка… Толкова ли не можаха да вземат Бил Най или някой друг по creepy актьор, който да се развихри в ролята???!!!

  3. Харесва ми like-dislike барът :P. Да фейлне могъщо дано, тия Дисни мижитурки друго не заслужават (hate mode on). Гледайте анимацията с децата, с бебетата, с мъжете-бебета-деца, може и с жените (семейно ми е мисълта). Къде, къде повече стойност и качество.

    Хуйнето ми е на ръба да почна да го хлебя и храня сурово душманската, ама ще се сдържа. Мисля повечето редовни читатели шибано ти схванаха противното толерантно становище, по отношение на видове раси и етноси. Така че вземи си го заври отзад и почни да правиш връзка с главния мозък (ако все още имаш такъв), та поне да има смисъл в дрисканицитети!

    1. Като те чета разбирам, че просто си падаш да ти го завират май, а? Признай си. Това първо
      Второ изобщо не съм расист даже съм си много толерантен и нянам нищо против никой етнос по цялата земя. Имам против такива психопати като теб… щото трябва да сте в болници и да се лекувате, защото сте психично болни, но това е друга тема.
      И ти обвиняваш ме май мен, че използвам език на омразтата? А ти тъп ли си? Все едно че ти не го използваш… яс е виж кви си написал кретен малоумен. пък и налис ме демокрация и свобода. ще се изразявамкакто си искам. Ако не ти харесва, марш от тука.
      П.С.
      Обичам да го завирам на такива като вас. Ама не кожени, а железни. 7.62мм 1.5 лв. с ДДС.
      П.С.2 Някой ден дай Боже, когато циганите станат мнозинство (дай Боже) и тогава ти цъфнат на вратата и преди да почнат да те зинасилват и убиват за 10-те лева им обясни колко много си толерантен. И дай Боже някой ден да ви вземат тъпата държава и да започнат да ви трепят поголовно. Истински геноцид да упражнят върху всички българи, белким тогава осъзнаете колко сте тъпи. Щото много пъти съм казвал, че този либерализъм ще ви изяде главите….
      Примери в човешката история колкото щеш, ама ти си прекалено тъп за да може да четеш… де да станат 60-70% мнозиснтво.. ще те питам тогава. Щото сега ви дадоха право да си изразявате волята (в което няма лошо), но вие почнахте да се качвате на главите на всички като започнахте да налагате волатя си, начина си на живот идеологията си и т.н. Що не идиете да си налагате идеологията с Саудистка арабия… ненормалници…

    2. Говори ми, думите ти ме правят по-красив от всеки чуек на планетата 🙂 (love and piece and hearts and gummy bears, иронийка, братче, ше земеш пак да се оакаш в разсъждения). Ама каква прелестна снежинка си, истински хуманист, пЪрфектен индивид и социална извадка в изгнила опаквка на нашата мила родина. Ти си такъв какъвто твърдиш/се дървиш :).

    3. Хахаха.. по големи простотии няма как да напишеш нали. По това личат и интелектуалните ти способности…..
      А сега лапай и се потапяй курво….

    4. Хм, още в предното ти постче си личеше, колко уморено и изнасилено се стараеш да ми го отхапеш. Какво става? Годинките и прекомерно разтропаната задница зеха да скрибуцат ли :)? Споко, и на мен не ми се занимава. Само че, расистка свиня като тебе – дето има проблем даже и да си го признае 🙁 – ми бърка в цаките и у лево, и у десно. Хайде, с картинки, може пък угнилото ти мозъче да възприеме и погледне назад („хаха“ – нехайно и вяло), там в първото ти изпражнение, та да си даде сметка (мислЪ имаш пУтенциалът :)).

      Бях в краката на Хуйне Салам! Ронех сълзи в едната му ръка, а с другата той милосърдно и повелително придържаше моята. Две арийски забулени кучки (вероятно съпругата и дъщерята – fuck history), небрежно стимулираха изнеженото му анално отверстие с позлатена миниатюра на свастика. Любимата маймунка на везира Уил Смит, играеше Уил Смит (Уики уау, уики уау, уау, уау уест – б.а. „Един нов свят“ е добра алтернатива). Това че му беше любимец, нямаше нищо общо с фактът, че го харесваше (кълна се в Аллах)!). Просто имаше секси дупенце и обичаше редовна да го шиба отзад, стига да му играеше по-свирката. Уил от своя страна, с риск за двете си глави, му го връщаше двойно онождайки тайно щерката (ку да прайш братче, творческо безсилие, пъ драма требе да има, кво ти пука че е пюър фикшън).

      Текста чете – набеден педераст.

      Това ще е първия расистки неполиткоректен филм в човешката история, който ще бъде приет добре в България. Ще бъде дори първият филм с Оскар и Малинка за главни мъжки роли!