„Проходът“ по Джъстин Кронин тръгва от днес по Fox

от на 2019-02-11
 

В края на октомври миналата година обърнахме внимание на подготвяния от Лиз Хелденс („Friday Night Lights“) предстоящ сериал „Проходът“ („The Passage“), който е екранизация по изключително успешната едноименна трилогия на Джъстин Кронин, а сред изпълнителните продуценти са имена като Ридли Скот и Мат Рийвс. Днес се включваме, за да отбележим, че у нас „Проходът“ ще се излъчва по Fox, а премиерата на първи епизод е днес, 11 февруари, от 22:00 часа.

В центъра на историята е младо момиче на име Ейми (Саная Сидни), която е избрана да бъде тестов обект на проект „Ной“ – тайна медицинска лаборатория, в която учените експериментират с вирус, който може да доведе до излекуването на всички болести, но също така носи и потенциала да унищожи цялото човечество. Федералният агент Улгаст (Марк-Пол Гослар) е натоварен със задачата да доведе Ейми до проект „Ной“, но вместо това той решава да я защити…

Български трейлър може да видите на официалния сайт на сериала, а тук още веднъж ви представяме оригиналния. След него ще откриете официален синопсис и поредица снимки.

Проходът” разказва за проект „Ной” – тайна медицинска лаборатория, която експериментира с опасен вирус, способен да лекува всички болести, но и да заличи човешката раса. Когато 10-годишната Ейми Белафонте е избрана за субект на опитите, федералният агент Брад Уолгаст трябва да я доведе в лабораторията. Уолгаст обаче отказва да се подчини и решава да я защити на всяка цена.

Брад и Ейми се изправят срещу водещите учени на проект „Ной”, майор Никол Сайкс и доктор Джонас Лиър, както и срещу бившия офицер от флота Кларк Ричардс. Тази конфронтация ще ги изправи срещу опасна нова раса, създадена от проект „Ной”, в лицето на бившия учен доктор Тим Фанинг и осъдените на смърт Шона Бабкок и Антъни Картър. Брад се обръща за помощ към бившата си жена Лайла Кайл. Докато проект „Ной” работи върху лекарство, което ще спаси човечеството, тези нови създания изпробват силите си, за да ни отведат на прага на неописуем апокалипсис. Дали ще сложат край на света, който познаваме?

the-passage-img02- the-passage-img03 the-passage-img04 the-passage-img01- the-passage-img05 плакат

Създател, шоурънър и сценарист на „Проходът“ („The Passage“) е Лиз Хелденс („Friday Night Lights“), а в основата на сериала е едноименната трилогия на Джъстин Кронин. Сред изпълнителните продуценти са Ридли Скот и Мат Рийвс. В ролите са Саная Сидни, Марк-Пол Гослар, Винсент Пиаца, Еманюел Шрики, Каролин Шикези, Джейми Макшейн, Бриан Хоуи, Хенри Йън Кюсик и др.

Премиерата е днес, 11 февруари, по Fox.

коментари
 
Отговорете »

 
 • krokifena
  2019-02-13 at 18:09

  Мога да пропусна първи епизод, вече го видях в трейлъра.

  Отговор

 • irationalism
  2019-02-13 at 19:20

  Мега тъпо се очертава. Поредната политическо коректна помярщина. Ако светът умира едно момиче по-малко все тая. Но не трябва да сме секси морални п****ли и да избием човечеството. Това ще го пропусна.

  Отговор

Коментирайте