Нов трейлър на „Triple Frontier“ на Дж. С. Шандор с Бен Афлек и Оскар Айзък

от на 2019-02-16
 

Доста време измина, откакто видяхме първия трейлър на „Triple Frontier“ на Дж. С. Шандор и честно казано, въпреки че очакваме филма с интерес, бяхме забравили за него. След множество перипетии, екшън трилърът най-накрая се сдоби с премиерна дата и покрай нея Netflix разпространиха нов пълен трейлър, който ни дава още по-добра представа за историята и за това, което можем да очакваме.

Действието на „Triple Frontier“ се развива в зоната на тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина, която беше позната като едно от най-големите обиталища на организираната престъпност. В центъра на събитията са петима военни наемници и приятели, които след години в служба на чужди интереси, се събират за мисия за тяхна собствена изгода – да отстранят и ограбят южноамерикански наркобос. Мисия, която отприщва поредица от неочаквани последици, които поставят на критично изпитание техните способности, вярност и морал в епична битка за оцеляване.

Припомняме, че „Triple Frontier“ е с участието на Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли Хънам, Педро Паскал и Гарет Хедлънд, а сред това море от тестостерон плува красивата Адриа Архона. Вижте трейлъра.

Нищо изненадващо като история – виждаме доста клишета, но въпреки това „Triple Frontier“ ни се гледа. Предполагаме, че крайният резултат ще бъде стабилен жанров филм, в който няма нещо кой знае колко специално, че да го наредим сред модерните класики или дори сред най-добрите произведения на  Дж. С. Шандор, когото, както сме споменавали вече няколко пъти, харесваме доста. Съвсем скоро ще разберем дали сме били прави в очакванията си, тъй като премиерата е точно след месец.

За финал вижте и един грозничък постер. Между другото, гледайки го, осъзнахме, че в каста спокойно можеше да присъства и Джерард Бътлър – липсата му определено ни радва.

плакат

Режисьор на „Triple Frontier“ е Дж. С. Шандор („Margin Call“, „All Is Lost”, „A Most Violent Year”), който е и сценарист наравно с автора на идеята Марк Бол („Войната е опиат“, „Враг номер едно“, „Detroit“). В ролите са Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли Хънам, Педро Паскал, Гарет Хедлънд, Адриа Архона и др.

Премиерата е на 13 март по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2019-03-18 at 04:07

  Филмът беше супер до един момент. Накрая някак си взе да издиша и финала беше мех отвсякъде.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-03-18 at 13:40

  Тия дни ще го проверя, ама засега ми се струва, че ще е адски обикновен филм.

  Отговор

  • X-Force
   2019-03-18 at 15:30

   На моменти оставя такова чувство, но определено си струва да се гледа. Към края има един WTF момент, който никога не съм мислел, че ще видя във филм с такъв каст. Като го гледаш може да коментираме, да не спойл-вам тук :)


  • Dredd
   2019-03-18 at 18:37

   Добре a Triple Threat как е? Поне един от двата „Тройни“ трябва да е читав 😀


Коментирайте