Нов тийзър трейлър и постер на „Цар Лъв” на Джон Фавро

от на 2019-02-25
 

lion_king-20190225

Long live… the Lion King

Въпреки, че всяка година аудиторията на церемонията по връчването на „Оскарите“ намалява, тя все още е доста голяма и рано тази сутрин Disney използваха случая, за да представят нов тийзър трейлър на очакваната „игрална“ адаптация на един от най-големите им анимационни хитове „Цар Лъв” („The Lion King”).

Ако случайно сте пропуснали, Disney подготвят версия на „Цар Лъв”, подобна на тази на „Книга за джунглата”, в който анимационните животни и среда са заменени с фотореалистични компютърно генерирани ефекти и за целта са ангажирали и същия режисьор в лицето на Джон Фавро. Ако не сте гледали „Книга за джунглата” или предишния тийзър на „Цар Лъв” и не ви е ясно точно за какво става дума, вижте новата реклама и мигновено ще придобиете представа какво да очаквате.

Можеха да покажат поне един нов кадър, сигурни сме, че имат „ренднати“. Мразим конспирации от този род, но ни се струва, че след фиаското със спота на „Аладин“ от наградите „Грами“, Disney са решили да заложат на сигурно – на кадри, за които вече знаят, че имат успех, а не да рискуват с не съвсем довършени неща. Вярно, че до премиерата остават доста месеци, в които компютрите ще смятат здраво, но не вярваме да нямат нищо готово за месеците, откакто видяхме първия тийзър.

Предвид, че няма нови кадри, няма какво ново да кажем като коментар, което вече не сме споменавали в предишните ни новини, сред които ще откриете и подробности за сюжета на филма, ако не сте запознати с анимационната класика. В очакване сме на пълен трейлър.

Заедно с „новия“ тийзър, дебютира и нов плакат, който вече си заслужава. Вижте го.

lion_king_ver2_xlg-poster-20190225

Режисьор на „Цар Лъв” („The Lion King”) е Джон Фавро („Железният човек“, „Книга за джунглата“), а в субтитрираната версия на филма ще чуем гласовете на Джеймс Ърл Джоунс (Муфаса), Доналд Глоувър (Симба), Бионсе Ноулс (Нала), Чуетел Еджиофор (Скар), Алфри Ударт (Сараби), Джон Оливър (Зазу), Джон Кани (Рафики), Флорънс Касумба (Шензи), Кийгън-Майкъл Кий (Камари), Ерик Андре (Азизи), Били Айкнър (Тимон), Сет Роугън (Пумба), Дж. Д. МакКрери (малкият Симба), Шахади Райт Джоузеф (малката Нала) Еми Седарис и др.

Премиерата е на 19 юли на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2019-02-25 at 22:36

  Пак ще попитам. Защо чернилката е гласът на Скар при положение че Джеръми Айрънс си е жив и здрав?

  Отговор

  • X-Force
   2019-02-26 at 06:17

   Защо ще ядеш ванилов сладолед за 162-ри път, при положение, че има и други вкусове в сладкарницата??? Хората искат да направят нещо различно – като искаш Джеръми Айрънс, пусни си оригинала!


 • UZUMAKI
  2019-02-26 at 02:19

  Филмът, който никой от нас не чака, но всички останали ще гледат ?

  Отговор

  • radi
   2019-02-26 at 13:37

   Така казваш за пред хората, иначе ще си от първите в киното :)


  • UZUMAKI
   2019-02-26 at 13:39

   Ще съм първият, който да го нахрани, да :)


Коментирайте