Откакто видяхме първия трейлър на вдъхновения от действителната история на кеч звездата Пейдж Бевис и семейството ѝ „Семейни кютеци“ („Fighting with My Family“) не сме обръщали внимание на филма и сега отново е време да отправим поглед към него. Повод става дебютът на новия му трейлър, а към него добавяме и забавен клип, в който Скалата демонстрира харизмата си и дава съвет на Пейдж и брат ѝ как се печели публиката, един роден телевизионен спот и няколко постера.

Припомняме, че „Семейни кютеци“ е дело на Стивън Мърчант („Cemetery Junction“) и разказва истинската история на влезналия в правия път гангстер Рики (Ник Фрост), съпругата му Джулия (Лина Хийди), дъщеря му Пейдж (Флорънс Пю) и сина му Зак (Джак Лоудън), които изкарват прехраната си, борейки се заедно на малки турнири на местно ниво. Когато Пейдж и Зак получават възможност да участват в изпитания и проби за Световната федерация по кеч, семейството хваща тази уникална възможност да превърне най-смелите си мечти в реалност. Но братът и сестрата бързо осъзнават, че за да станат суперзвезди, техният талант и отношенията помежду им и със семейството ще бъдат поставени на изпитание…

Вижте новия трейлър, а веднага след него ще откриете и споменатите клип и роден телевизионен спот.

Трейлър

ТВ спот

Клип

След първия трейлър споменахме, че „Семейни кютеци“ ни изглежда като едно от онези произведения, без особена претенция, със сърце и душа (и чудесни актьори), които са едновременно прочувствени и забавни и изглежда случаят е точно такъв. Филмът на Стивън Мърчант  беше представен на фестивала в Сънданс, където беше приет изключително радушно (което е свидетелство, че неговото естество е далеч от това, което човек може да си представи, когато за първи път чуе за филм за кеч със Скалата) и критиката, както сте видели в трейлъра, го оценява доста високо.

Като фенове на Стивън Мърчант и повечето от актьорите във филма (включително и Скалата), се радваме за културния успех на „Семейни кютеци“ и сме любопитни дали той ще се трансформира и във финансов. В очакване сме да се убедим в качествата на филма и със собствените си очи, което ще се случи в началото на март, когато е родната му премиера.

fighting_with_my_family_ver2_xlg fighting_with_my_family_ver3_xlg плакат

Режисьор и сценарист на „Семейни кютеци“ („Fighting with My Family“) е Стивън Мърчант („Cemetery Junction“). В ролите са Флорънс Пю, Дуейн Джонсън, Лина Хийди, Винс Вон, Ник Фрост, Стивън Мърчънт, Джак Лоудън, Джеймс Бъроус и др.

Българската премиера е на 1 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *