MV5BMzM1OTQ0MTUzNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTIwMTgxNzM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,744_AL_

Някои хора видяха първия трейлър на „Spider-Man: Far From Home“ още в началото на декември миналата година на Comic-Con Experience Brazil, докато ние, простосмъртните, трябваше да почакаме до днес.

С две думи, Питър Паркър, който би трябвало да е мъртъв (ясно е, че в „Отмъстителите: Краят“ ще се случват неща, които ще поправят трагичната смърт на толкова много герои в „Отмъстителите: Война без край“) се отправя на почивка в Европа (далеч от дома, geddit?), но неприятностите го следват по петите и той отново трябва да бъде Спайдър-мен. Какви точно са неприятностите, вижте в трейлърите.

Spoiler alert! Ник Фюри оцелява след „Отмъстителите: Краят“. От друга страна за Тони Старк не сме никак сигурни. Все ни се струва, че нямаше да остави Хепи да флиртува така безобразно с леля Мей. Но пък кой може да го вини?

Що се касае самия трейлър… Не сме особено въодушевени. Да не кажем никак. Но така бяхме и след първия на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, а в крайна сметка филмът ни хареса. Дано и тук се получи така. И да не забравим, за съжаление, Мистерио на Джейк Джиленхол ни изглежда нелепо – като принца на Персия с аквариум на главата.

Вие сигурно ще ни кажете друго. Направете го в коментарите, но преди това вижте „туристическия“ постер.

spider-man-far-from-home-image-mysterio-image

spider-man-far-from-home-image-1

spider-man-far-from-home-poster

Режисьор на „Spider-Man: Far From Home“ е Джон Уотс („Спайдър-мен: Завръщане у дома“), а сценарият е на Крис МакКена и Ерик Съмърс. В ролите са Том Холанд, Джейк Джиленхол, Зендая, Самюъл Л. Джаксън, Коби Смълдърс, Мариса Томей, Джон Фавро, Майкъл Кийтън, Мартин Стар, Ангури Райс, Тони Револори, Дж. Б. Смув и др.

Премиерата е 5 юли 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Мечтата ми е сбъдната – любимият ми злодей на Спайди е направен 1:1 с комиксите и изглежда ПРЕКРАСНО! Дано Джейк не разочарова и не ни дадат двуизмерна версия на Мистерио, а вместо това го направят добре както направиха с Лешояда. Останалото също изглежда добре и е в тон с предния филм. Ако задържат качеството на същото ниво ще е супер.

    1. Би трябвало. Марвел още не са се изчерпали

  2. Разбира се, че изглежда превъзходно. На вас ви изглежда нелепо, защото сте фенбойчета на ДС.

  3. Страхотен трейлър. Това ще е поредния филм на Марвел с печалби над милиард, какъвто ще е и „Капитан Марвел“ с Бри Ларсен, колкото и на един клепар, дето тука изразяваше надежда това да не се случи, да не му се иска. Браво на Джейк Джиленхол, че избра Марвел пред лайняните глупости на Уорнър Брос. и очилатия малоумник, дето година и половина не може да напише един кирлив сценарий.

    1. Капитан Марвел ако мине 1 млрд няма да е, защото филмът е много добър. А, че това е първия соло филм на Марвел с жена главен герой. И ще им е интересно какво се е получило

  4. Не знам къде сте прочели, че действието на филма е след Ендгейм. Със сигурност таймлайнът е от преди Инфинити, в противен случай това е баси спойлърския трейлър. Поправите ме, ако греша ?

    1. Поправям те веднага – Кевин Фаиги потвърди, че Far From Home се развива СЛЕД Endgame. На всички е пределно ясно, че нито Спайди, нито Пантерата, нито другите ще останат мъртви. Въпросът е как точно Отмъстителите ще натиснат undo-бутона и всичко ще се промени. По всичко личи, че оригиналната шесторка ще се жертват групово, за да може тези, които умряха в Infinity War да се върнат ИЛИ само част от тях (Тони и/или Стийв?) ще направят саможертва и реалността ще се промени тотално, без жертвите да имат спомен за случилото се. Съдейки по този трейлър, залагам на второто – Питър не си спомня даже за събитията от Infinity War и всичко, което ще излезе оттук насетне ще е една нова рестартирана вселена. Така че – няма никакви спойлери. Който е живял със заблудата, че Паяка е умрял завинаги е наистина много наивен….

    2. Изобщо не съм живял с тази заблуда. Не случайно оставиха първите авенджъри, на някои от които им изтича договора. Силно се надявам нещо да се случи със Старк или Кап да си получи танца, като последното нещо, което ще види. За другите герои си знаем, че си продължават, но исках този филм да бъде отложен малко. Рестарта ми говори направо за „Days of Future Past“, което е хубаво сравнение ☺. Та, единственото, което съм пропуснал, е потвърждението на Фейги. Някак си исках да има пълна мистерия и само да спекулираме до самата премиера. Много благодаря за отговора, X-Force!
      А до колкото за филма, надявам се да напишат уникален триизмерен дълбок образ на Джейк като Танос, Килмонгър, или дори да надминат потенциала, който имаше Кингпин в „Мултивселената“ .

  5. На Сони явно не им пука за спойлери (то не че не беше ясно, че ще се върнат “загиналите“)
    И според мен това е след infinity war, но може и да греша.

  6. Ще се пропусне както и първата част. Том Холанд е много далеч от истинския Peter Parker/Spider-Man!

    1. Блаххаха – чак пък далеч??? Колега, смени дилъра! 😉

  7. След толкова хвалби по първия(Марвъл)Спайдърмен, реших да го гледам, оказа се отвратителна инфантилщина. Слагам го на трета позиция по тъпотия:
    1. Тор 2
    2. Черната простотия
    3. Спидермън