eлтън dжон
Елтън Джон

Докато се ослушваме за нов трейлър, който да ни даде по-добра представа какво да очакваме от „Rocketman“ на Декстър Флетчър, получаваме нов снимков поглед към превъплъщението на Тарън Еджъртън в световната музикална икона Елтън Джон. По думите на Флетчър, филмът, който ще е посветен на ранните години от живота на сър Елтън и утвърждаването му на музикалната сцена, няма да е класически „biopic“, а „фентъзи-мюзикъл”.

Какво точно означава това, тепърва предстои да разберем, като единствената ни следа в тази посока идва отново от Флетчър, който споделя, че песните на Елтън Джон ще бъдат използвани, за да изразят „важни емоционални моменти от живота му“, както и че той „няма да е единственият герой, който пее“.

Лично ние на този етап не сме много развълнувани за „Rocketman“ (предпочитаме да запазим скептицизъм, за да не се разочароваме после), но ни е любопитно какво ще се получи. Стискаме палци за нещо наистина различно, каквито са обещанията, а не да получим с поредната скучна биография по учебник, каквато беше „Бохемска рапсодия“ – филм, който Декстър Флетчър бе избран да довърши, след уволнението на Брайън Сингър.

Вижте снимките, заедно с един тийзър постер.

тарън еджъртън като елтън джон elton-john-taron-egerton-img2-20190106 elton-john-taron-egerton-img3-20190106 плакат

Режисьор на „Rocketman“ е Декстър Флетчър („Еди Орела”), по сценарий на Лий Хол („Били Елиът“, „Боен кон“). В ролите са Тарън Еджъртън (Елтън Джон), Джейми Бел (Бърни Топин), Брайс Далас Хауърд (Шийла Айлийн), Ричард Мадън (Джон Рийд), Стивън Макинош (Станли), Чарли Роу, Джема Джоунс, Кит Конър и др.

Премиерата е предвидена за 31 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *