Светата Троица - Брад Пит, Леонардо ДиКаприо и Ал Пачино
Светата Троица – Брад Пит, Леонардо ДиКаприо и Ал Пачино

Няма никакво съмнение, че „Once Upon a Time in Hollywood“ е един от най-чаканите филми на 2019 г. не само за нас, но и за всеки фен на доброто кино. Всъщност, имайки предвид актьорския състав, вероятно и феновете на не толкова доброто кино ще напълнят киносалоните, когато филмът на Куентин Тарантино най-накрая се появи в средата на лятото. Ние следим проекта още от самото му начало, а сред последните ни новини има не само кастинг попълнения, но и първи поглед към Леонардо ДиКаприо и Брад Пит в главните роли, Марго Роби като обречената Шарън Тейт и няколко доста яки кадъра от снимачната площадка.

Сега, без повече размотаване и без кой знае какъв коментар, защото снимките говорят достатъчно сами за себе си, преминаваме към най-новите кадри от „Once Upon a Time in Hollywood“, разпространени от Vanity Fair и представящи най-важните действащи лица. Нас най-много ни радва ДиКаприо, когото виждаме в роля, даже две-три – припомняме, че той играе актьор, докато Пит е неговият каскадьор (по-долу може да прочетете кратичкия официален синопсис, ако сте го пропуснали). Освен тях, на снимките са Роби и Ал Пачино като холивудския агент Марвин Шуорц.

Само едно последно отклонение: VF пишат заглавието на филма с многоточие – „Once Upon a Time… in Hollywood“, но не сме сигурни дали така трябва да бъде. Един плакат бързо ще разясни въпроса, дано съвсем скоро ни зарадват и с такъв. В крайна сметка, премиерната дата е 26 юли и откакто сме в 2019, вече не ни се струва толкова далечна. Всички чакаме с нетърпение, а междувременно се радваме на новите снимки:

Once-Upon-a-Time-In-Hollywood-8 Once-Upon-a-Time-In-Hollywood-3 Once-Upon-a-Time-In-Hollywood-5 Once-Upon-a-Time-In-Hollywood-4 Once-Upon-a-Time-In-Hollywood-6 Once-Upon-a-Time-In-Hollywood-7 Once-Upon-a-Time-In-Hollywood-1

Once Upon a Time in Hollywood“ ни отвежда в края на 60-те години на ХХ в. в Холивуд и разказва за бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут (Пит). Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби)…

Режисьор и сценарист на „Once Upon a Time in Hollywood“ е Куентин Тарантино, а оператор е Робърт Ричардсън („JFK“, „Авиаторът“, „Омразната осморка“, „Гадни копилета“). В главните роли ще видим Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Ал Пачино, Брус Дърн, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд, Скут МакНейри, Джеймс Марсдън, Джулия Бътърс, Деймън Хериман, Румър Уилис и др.

Премиерата на „Once Upon a Time in Hollywood“ е 26 юли 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

    1. Май си е точно лентов Panavision, но какво се чудим – филм, който иска да ни пренесе с 60 години назад и точно Терантино и Ричардсън не ги виждам да минат на цифрови камери скоро. От друга страна пък – последният проект на братя Коен беше сниман дигитално и резултатът беше доста интересен. Очаквам „Once Upon a Time… in Hollywood“ с голямо нетърпение, обожавам онази епоха… Ако с тия актьори и екип не успее да направи шедьовър, Терантино наистина трябва да зареже киното след десетия си филм! ?

    2. Преди да зареже киното трябва да направи и една фантастика. Искам да видя как ще е там

  1. Според мен това ще е не само един от най-добрите филми на Тарантино, ами и най-касовия му въобще.Определено най-чакания филм от мен за тази година.

    1. Bcичко е по-чакано от проклетия Стар Уорс… особено тоя филм.

    2. И аз мисля, че ще бъде най-касовият филм на КТ. Прогноза – между $200 и $300 млн domestically и поне $800 mln worldwide.

    3. Чакан или не – „Star Wars“IX ще бие поне двойно по печалби иначе обожавания от мен Терантино! Ама хайде до отложим този спор за края на декември!?

  2. Присъединявам се към hype train-а – изглежда чудесно!

    П.П. Маргото… ❤️?