1373997101000-XXX-DIVERGENT-MOV-jy-0820-1307171202_16_9

Осем години, след като спечели „Еми“ за участието си в „Mildred Pierce“ (някои от нас все още не са го гледали, което е срамно, при положение, че сме фенове), Кейт Уинслет ще се завърне на малкия екран с нов мини-сериал на HBO, озаглавен „Mare of Easttown“. Според Deadline Уинслет ще изпълнява ролята на детектив, чийто живот се разпада около нея, докато тя разследва местно убийство.

За съжаление, нямаме никаква друга информация за този проект, но на този етап не ни трябва повече. Достатъчно ни е да знаем творческия екип, за да сме на линия. Създател и шоурънър на „Mare of Easttown“ е Брад Ингълсби („Run All Night“, „Out of the Furnace“, „American Woman“), а режисьор на всички епизоди ще бъде Гавин О’Конър („Warrior”, „Jane Got a Gun”, „Счетоводителят“). Макар двамата да имат и по едно-две спорни заглавия, ние сме фенове на нещата, които правят, и най-малкото сме любопитни какво ще ни предложат. А като прибавим и името на Кейт Уинслет

Между другото Брад Ингълсби и Гавин О‘Конър в момента работят заедно по „Torrance“ с Бен Афлек (който е работил с О‘Конър в „Счетоводителят“) в ролята на бивша баскетболна звезда, която, след като губи семейната фондация като резултат от борбата си с наркотична зависимост, се опитва да се върне в играта като треньор на расово смесения отбор на неговата alma mater.

За Кейт Уинслет каквото и да кажем ще бъде малко. Избирала си е и доста глупави проекти, но това не променя факта, че тя е една от най-добрите актриси на нашето време. Нямаме търпение да я видим в продълженията на „Аватар“, където отново ще работи с Джеймс Камерън (режисирал я в мега-хита „Титаник“), в предстоящите „Blackbird“ на Роджър Мичъл и „Ammonite“ на Франсис Лий, както и разбира се, в „Mare of Easttown“.

Ще следим развитието на проекта и ще отбележим всичко по-интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Браво В Милдред,Кейт направи страхотна роля.Може отново до вземе награда Еми