Трети сезон на „Stranger Things“ ще дебютира през юли 2019

от на 2019-01-03
 

Като се има предвид, че „Stranger Things“ е едно от най-любимите ни неща, които са се случвали в телевизията (и киното) през последните няколко години, е наистина странно, че повече от година не сме обръщали абсолютно никакво внимание на нетърпеливо очаквания трети сезон. Последната ни новина по темата е от началото на декември 2017 г., когато официално беше потвърдено това, което всички вече знаехме:  че успешният сериал ще се завърне за нов сезон.

През изминалото време не е имало някаква мегаважна информация или яки рекламни материали, но все пак имаше любопитни неща, които си заслужаваха отразяване и част от тях ще приложим към тази публикация, чиито фокус е наскоро обявената примерна дата на предстоящия трети сезон. А тя е празничният за всички американци (и важен момент от ваканцията на всяко едно дете, особено през 80-те) 4 юли. Дата беше съобщена с кратко видео в тона на друг (вече изминал) празник – настъпването на новата година. Вижте.

Според върлите фенове на „Stranger Things“ освен датата, горното видео предлага и няколко скрити съобщения, отпращащи към различни произведения и неща, които могат да дадат някаква насока за това, какво ни очаква в новия сезон. Лично ние стоим далеч от подобни спекулации, а и не искаме да знаем много подробности за сюжета – това, че действието се развива година по-късно през 1985 г. и че ще започне „на чисто“,  без (задължително) да следва заложени „cliffhangers“ в края на предишния сезон, ни е напълно достатъчно. Ако вие имате желание, може да се отправите към Reddit, където е пълно с всякакви теории.

Заедно с горното видео Netflix представиха и официален постер, на който виждаме вече порасналите деца на фона на фойерверките за 4 юли и част от (може би) новото чудовище. Преди да го видите обаче ви предлагаме два от тийзърите на „Stranger Things“, които пропуснахме да отбележим – единият представя заглавията на всички епизоди от третия сезон, а другият е реклама за новия мол в Хокинс, който се споменава и в новогодишното видео и явно ще има важна роля в историята. Заедно с тях ще видите и видео с кадри от изминалите сезони, предназначено да прикани хората да празнуват официалния ден на „Stranger Things“, който е 6 ноември – денят, в който изчезва Уил.

Ето и обещания постер, заедно с едно последно видео, в което част от децата актьори преминават през вдъхновения от „Stranger Things“ лабиринт в Halloween Horror Nights на Universal, където се изправят срещу някои от иконичните чудовища в сериала.

плакат

Премиерата на трети сезон на „Stranger Things“ е на 4 юли по Netflix

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2019-01-03 at 19:30

  Айде да идва вече!!! Дано продуцентите си спазят обещанието и не направят повече от 4-5 сезона, че ще го разбозят яко. Стискам палци този сезон да е добър!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-01-03 at 20:00

  Юли е на майната си, братче. Подозирам, че са могли и далеч по-рано да го пуснат, но не са искали да се бият с “Троновете”.

  Отговор

  • X-Force
   2019-01-03 at 20:07

   Разбира се – за всичко си има стратегия, маркетинг и т.н. Ти представяш ли си да binge-ваш ST и през това време да гледаш Троновете??? Превъзбудата ще дойде в повече – ще има жертви 😀


  • UZUMAKI
   2019-01-03 at 20:56

   Със сигурност. Пък и сега имаме от януари до март новия “True Detective”, от април до юни са “Троновете” и после за десерт през юли иде третият “Стрейнджър Тингс”, благо и плътно запълнено полугодие ще бъде в телевизията.


  • Dredd
   2019-01-05 at 00:52

   Имам големи надежди 2019 да пръска по всички фронтове ?


  • X-Force
   2019-01-05 at 02:00

   За Април съм подготвил цял кашон с кърпички – ще ми трябват след като видя края на Avengers: Endgame и Троновете 😀 А годината тепърва ще продължи с добри заглавия…


Коментирайте