MV5BOGY4MWU1OWQtMzIxZS00MWQwLWE2NDEtYzRjOGJlOTc3M2IxXkEyXkFqcGdeQXVyNjA0NzM5NDU@._V1_

Ако си падате по скромни като мащаб филми с любопитни истории за леко откачени планове за бързо забогатяване, по възможност с добри актьори в типични за тях или не съвсем роли, предлагаме ви трейлъра на „The Hummingbird Project“ за двама братовчеди, които искат да опънат абсолютно прав оптичен кабел между Канзас и Ню Джърси и така да спечелят милиони на борсата. В главните роли са Джеси Айзенбърг и Александър Скарсгард, а като „злодея“ ще видим Салма Хайек.

Филмът на Ким Нгуен вече беше показан на миналогодишния фестивал в Торонто и първите ревюта не са възторжени, но са предимно положителни – с добро основно се споменават изпълненията на главните актьори, което можехме да предположим само от трейлъра. Вижте на вас как ще ви се сторят, а ако по някаква причина след това имате нужда от повече яснота за сюжета, по-долу ще намерите кратичък официален синопсис.

Въпреки че доколкото знаем, не е така, малко ни прилича на филм, вдъхновен от действителна история – защо иначе Сарсгард би изглеждал така? Както и да е, изглежда ни забавно и въпреки че не очакваме кой знае какво като дълбочина на историята или образите, смятаме да хвърлим един поглед на „The Hummingbird Project“, ако ни попадне. Както вече казахме, актьорският състав изглежда на ниво, а и винаги се радваме, когато Майкъл Мандо е на екран, даже и извън „Better Call Saul“.

Винсънт (Айзенбърг) и Антон (Скарсгард) са двама братовчеди от Ню Йорк и част от напрегнатия свят на високоскоростната търговия с акции, където милисекунди делят печалбата от загубата. Мечтата им е да опънат прав оптичен кабел между Канзас и Ню Джърси и така да спечелят милиони на борсата. Но за тези двама играчи нищо не се получава по план, а на всичкото отгоре, старата им шефка Ева Торес (Хайек) е готова на всичко да ги надхитри.

MV5BN2JmOGRiYTMtN2ZiNy00YWZkLTlhMTYtZTFjYWMwNjdhNzAxXkEyXkFqcGdeQXVyMjExOTQ2MTk@._V1_SY1000_SX1500_AL_

hummingbird-project-poster
Сценарист и режисьор на „The Hummingbird Project“ е Ким Нгуен, а в главните роли са Джеси Айзенбърг, Александър Скарсгард, Майкъл Мандо и Салма Хайек.

Премиерата е 15 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *