Тийзъри на телевизионната поредица „Hanna” с Есме Крийд-Майлс и Джоел Кинаман

от на 2019-01-08
 

Всичко може да послужи да вдъхновение на поредния сериал, който подготвя някоя от стрийминг-платформите – в случая с „Hanna” става въпрос за желанието на Amazon да се „позове” на едноименния екшън-трилър на Джо Райт от началото на десетилетието, с участието на Сърша Ронан (тогава все още тийнейджърка). Имаме отчетлив спомен за този филм, защото той рязко промени впечатлението ни след „Изкупление” за младата актриса. В „Хана” Ронан си партнираше с несравнимата Кейт Бланшет и Ерик Бана, а сюжетът беше посветен на въпросната девойка, тренирана за безпощаден убиец, който може да оцелее при всякакви обстоятелства и – съвсем разбираемо – момичето е преследвано от правителството.

С първите тийзъри на „Hanna” компанията и авторите на поредицата не издават нищо – в единия изчезва невинно бебенце, а името върху празното легълце индикира, че именно това е Хана; а в другия порасналата до известна степен бъдеща убийца се справя без много шум с някакъв натрапник на улицата, който я притеснява по инструкции на шефката си – доста неразумно, бихме казали ние, именно защото си спомняме какво може Хана в оригиналната филмова история.

Явно вече таткото добре си върши работата с тренировките на младата Хана, но вместо Ерик Бана в телевизионната поредица в тази роля ще влезе Джоел Кинаман. Като тайнствената ЦРУ-агентка, пусната по петите на опасно-убийствения експеримент, ще се включи Мирей Енос – на мястото на Кейт Бланшет. С главната роля на хладнокръвното безпощадно човешко оръжие се е ангажирала Есме Крийд-Майлс („Dark River”, „Mister Lonely”).

Режисьор на поредицата е Сара Адина Смит („Buster’s Mal Heart”), а сценарият е поверен на Дейвид Фар, един от авторите на оригиналния филм от 2011 година, както и на атрактивната криминална адаптация по романа на Джон льо Каре „The Night Manager” (с любимите ни Хю Лори и Том Хидълстън). Снимките на „Hanna” са реализирани през март 2018 година в Унгария, Словакия, Испания и Великобритания, а в първия тийзър звучи оригиналната песен „Anti-Lullaby” на Карън O.

Очаква се дебютирането на тази нова телевизионна поредица в канала на Amazon да се случи по някое време през месец март – ще ни бъде интересно да проследим обучението на един бъдещ безмилостен убиец!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Totenkopf
  2019-01-09 at 14:14

  По добра млада актриса не можаха ли да намерят? Някой си пробутва протежето май ми се струва.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-01-09 at 14:18

  Защо, по дяволите, съществуват подобни сериали…

  Отговор

 • Dredd
  2019-01-09 at 15:16

  Искам да знам дали в края на всеки епизод ще пропуска сърцето ?

  Отговор

 • radi
  2020-07-13 at 19:13

  Вчера рекох да гледам 1-ви епизод. Нискобюджетен , но става за гледане мисля, че ще има развитие :)

  Отговор

Коментирайте