Първи трейлър на „The Death and Life of John F. Donovan“ на Ксавие Долан

 

timthumb

Изминаха повече от две години откакто ни заля вълната от вълнение предизвикана от новината за седмия и първи англоезичен филм на Ксавие ДоланThe Death & Life of John F. Donovan“, в това число величественият му каст, началото на заснемането му и прекрасните постери и снимки от снимачната площадка. Последва затишие пропукано тук-там с новини, че филмът няма да се сдобие с премира на кино фестивала в Кан (както предните му шест филма) понеже се налага още да се работи по него или тъжната вест, че героинята на Джесика Частейн няма да присъства в завършения филм.

Припомняме ви, че „The Death and Life of John F. Donovan” разказва историята на младия актьор Рупърт Търнър (Джейкъб Трембли), който си спомня за връзката си с вече починалия известен телевизионен актьор Джон Донован (Кит Харингтън). Десет години са изминали откакто жълтата преса намира и публикува писмената кореспонденция между Донован и тогава 11-годишният Рупърт. Отношенията им са прекалено близки и дават прекалено много основания да бъдат сметнати за „скандални”. Резултатът от това е съсипаната кариера на Донован и сериозни щети в отношенията между Рупърт и неговата майка, Сам Търнър (Натали Портман).

Днес спокойно можем да си отдъхнем, защото търпението ни е възнаградено с първия официален трейлър. Вижте го:

Желанието ни час по-скоро да видим „The Death and Life of John F. Donovan” удари тавана. Трейлърът носи усещането за филм равностоен на онези житейски приключения осеяни с перипетии, от които трудно успяваш да се измъкнеш и все пак успяваш, но с ожулени лакти и колене.. и завинаги различен. Долан е майстор и дори с няколко драматични кадъра на пропитите с живот и болка очи на Сюзън Сарандън си вече тръпнещ и вярващ. Що се отнася до Кит Харингтън може би наистина ще видим нещо различно от Джон Сноу.

77fe19793c596af0d179864c97f2f48d 0488bffd3486dad6243af8ecc2f907ef muerte vida john f donovan-08 20170803103922827094

Режисьор и сценарист на „The Death and Life of John F. Donovan” е Ксавие Долан, а в ролите са Кит Харингтън, Натали Портман, Сюзан Сарандън, Кати Бейтс, Никълъс Холт, Бела Торн, Майкъл Гембън, Танди Нютън, Сара Гадон, Тейлър Кич, Емили Хемпшир, Джейкъб Трембли, Крис Зилка и Адел.

Премиерата на филма е на 7-ми март в Италия. Във Франция тръгва на екран на 13-ти март. Щатската премиера е все още неясна.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте