Остава по-малко от седмица до излизането на пълния втори сезон на „The Punisher“ в Netflix на 18 януари. След двете атмосферни тийзърчета, които само загатваха за посоката и героите на втори сезон, стрийминг гиганта пусна и пълен трейлър на предстоящия (и по всяка вероятност последен) сезон. Под мощните китари на Alice in Chains, в него вече виждаме сюжетната линия, която ще занимава Франк във второто му солово приключение.

Виждаме началото на сезона, за което знаем от синопсиса – Франк Касъл е на път от място на място и случайно се среща с Ейми (Джорджа Уигам), която разни здрави типове се опитват да убият. Интересното е, че тя явно ще има по-съществена роля, от това, което си представяхме в началото. Поне от трейлъра изглежда, че няма да бъде просто причината Франк да постави нови хора под прицела си, а ще му бъде съпътничка и дори довереница, която освен това има и собствени качества и акъл.

Виждаме и малко повече от новия злодей Джон Пилгрим (Джош Стюарт), облечен като свещеник, който си личи от далече, че има садистична страна. Стюарт описва героя си като „християнин-фундаменталист, който е оставил живот на насилие зад себе си, но срещата с Касъл го кара да се завърне към корените си. Той се води по вярата си и не си задава въпроси, той вярва в това, което прави”. Освен Пилгрим, на Касъл ще се опъне и Били Русо (Бен Барнс), който мрази Касъл затова, че му е съсипа красивата физиономия в края на първи сезон и ще търси отмъщение. За секунди се появяват Амбър Роуз Рива и Джейсън Р. Муур, завръщащи се към ролите си на Дайна Мадани и Къртис Хойл.

Няма какво да си кривим душата, с нетърпение очакваме да гледаме отново как Джон Бърнтол изпълва екрана с присъствието си в ролята на Франк, как стреля и бие, и размята хора напред-назад. Първия сезон ни държа доста време в очакване преди да ни покаже иконичната бронежилетка с черепа, но в този трейлър я виждаме в почти половината от екшън кадрите – да видим колко бързо Франк ще се завърне към разпознаваемия си имидж. Освен това има и други доста интригуващи нотки – визираме бойната хореография и синематография, с които Netflix станаха известни, ставайки дума за тази поредица от сериали, още с първия сезон на „Daredevil”. Тук виждаме няколко секунди от сцена в обществена тоалетна, която си личи, че е снимана по доста впечатляващ начин.

Както споменахме, целият втори сезон на „The Punisher“ ще бъде пуснат в Netflix идният петък, 18 януари. Дотогава прилагаме за разглеждане и три нови постера на Франк, Ейми и Били Русо.

плакат

punisher-poster-2-20190111 punisher-poster-1-20190111

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *