Нов трейлър на историческия зомби сериал „Kingdom“ на Сон-Хун Ким

от на 2019-01-06
 

Преди няколко дни Netflix представиха нов трейлър на един от най-любопитните предстоящи сериали – корейският „Kingdom“ на режисьора Сон-Хун Ким („A Hard Day“, „The Tunnel“) и сценаристката Ън-Хи Ким („Signal“). Предишните две реклами по повече от чудесен начин ни разкриха атмосферата и най-общите измерения на историята и затвърдиха високите ни очаквания към проекта, а новият трейлър допълнително засилва нетърпението ни, като залага на един от най-привлекателните (поне за нас) елементи на сериала – зомбитата.

Действието на „Kingdom“ се развива през историческия период Чосон. В центъра на сюжета е наследникът на трона на кралство, раздирано от корупция и глад, в което мистериозна чума превръща заболелите в чудовища. Натопен за измяна и отчаяно желаещ да спаси народа си, принцът тръгва на самоубийствена мисия да изследва мистериозната епидемия, което го води до откриването на бруталната истина за злото, стаяващо се в мрака и заплашващо кралството…

Няма какво повече да добавим към коментара в новината ни за предишния трейлър. „Kingdom“ събира в едно любовта ни към зомбитата, филми в епоха и корейската култура и кино в частност (плюс ще ни даде възможност да научим нещо за един от най-интересните периоди в историята на Корея) и нямаме търпение да го гледаме.

В добавка вижте един корейски постер.

плакат

Режисьор на „Kingdom“ е Сон-Хун Ким („A Hard Day“, „The Tunnel“), а сценарият е на Ън-Хи Ким („Signal“), В ролите са Чу Джи Хун, Бе Ду На, Рю Сънг Рьонг, Джун-Хо Хео, Санг-Хо Ким, Сок-Хо Чон и др.

Премиерата е на 25 януари по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2019-02-19 at 20:10

  Някой да е успял да го изгледа? Аз се влача и съм още на 3 епизод, ама нещо много трудно се гледа – зомбитата са супер и историята е ок, но нещо много муден и актьорската игра е на студентско ниво…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-02-20 at 00:02

  Аз го изгледах на един дъх и ми се стори превъзходен.

  Отговор

 • X-Force
  2019-02-20 at 00:43

  Остават ми още 3 епизода – ще го изгледам, пък дано ми хареса повече накрая :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-02-20 at 01:53

  Вече снимат втория сезон и предвид финала на първия нямам никакво търпение :)

  Отговор

Коментирайте