Документалната поредица на Стаси Айви Cinema Confidential заменя Торонто с Талин тази седмица, тъй като ще разберем всичко за чисто новия сериал „Подводницата” и то от някои от главните действащи лица и ще влезем в истинска подводница, за да усетим атмосферата от преживяването. Сериалът, вдъхновен от едноименния филм на Волфганг Петерсен, номиниран за „Оскар” и базиран на бестселъра и неговото продължение, е сниман в Мюнхен, Ла Рошел, Прага и Малта. Историята показва безумната реалност на Втората световна война с две паралелни оригинални истории на сушата и в морето. Пълен с международен талант пред и зад камерата, проследяваме екипажа на измислената подводница U612, които напускат родното си пристанище. В същото време разбираме всичко и действията на Съпротивата, която се бори с войските, окупирали земите.

Актьорският състав включва Рик Окон, Вики Крийпс, Лизи Каплан и Том Влашиха, а режисьор е Андреас Прохаска. Младият актьор Рик Окон е първият, който ще ни разкаже част от преживявананията си. Освен него пред камерата на поредицата ще застане и сценаристът Тони Сейнт, за да разкаже как е създал история, която не е нито римейк, нито продължение, както и за нуждата от добри женски персонажи. А от Вики Крийпс и Лизи Каплан ще чуем повече за тези персонажи. Ще се включи и звездата от „Игра на тронове” Том Влашиха, този път в ролята на агент на Гестапо. Стаси Айви ще ни пренесе и на специално събитие в Талин, където гостите влизат в подводница и се потапят в автентичната атмосфера на това да прекараш толкова време в малко пространство. „Подводницата” вече се излъчва по канала Epic Drama и у нас, а епизодът можете да видите тук:

Пред Стаси Айви и камерата на Диляна Флорентин застава и един истински екранен злодей. Патрик Килпатрик е един от най-добрите актьори на своето поколение, превъплътили се в лошия безброй пъти на големия и малкия екран. Той се е изправял срещу някои от най-емблематичните екшън герои и е много обучен в каскади, бораване с оръжия и преследване с коли. Бил се е срещу Арнолд Шварценегер, Джеймс Каан, Брус Уилис, Стивън Сегал, Жан-Клод Ван Дам, Том Круз и Чък Норис в заглавия като „Заличителят”, „Последният оцелял”, „Под обсада 2: Тъмна територия”, „Черна вода”, „Смъртна присъда”, „Специален доклад”. Току-що публикува първата книга от мемоарите си и това какво е да си екранен злодей – “Dying for Living”. Писането е важна час от живота на Патрик, тъй като той започва кариерата си като журналист, който не се страхува да задава трудни въпроси.

Правих интервю с Тед Търнър и той имаше репутация на женкар и аз го попитах “как би се чувствал ако жена ти беше популярна за това, че преследва мъже?” Той полудя! Но това е и част от идеята ми зад интервюто, аз нямах за цел просто да го дразня. Просто исках да знам защо трябва да има двоен стандарт, а той определено не искаше да се занимава с темата.

Актьорът споделя безброй интересни истории, както и кои са били най-достойните му противници на екрана. Вижте го.

https://www.youtube.com/watch?v=E57KbacJuU8&t=3s

Следете Cinema Confidential на официалния сайтYouTubeFacebook и Instagram.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *