Чудовищни character постери на „Годзила: Кралят на чудовищата” на Майкъл Дохърти

от на 2018-12-14
 

Малко след като новият пълен трейлър на „Годзила: Кралят на чудовищата” („Godzilla: King of the Monsters“) ни разкри Мотра, Родан и Кинг Гидора в цялата им прелест, Warner и Legendary ни предлагат още един поглед към впечатляващите чудовища, който идва под формата на наистина чудесни character постери. Между другото, това с плакатите след трейлър може да е някакъв маркетинг модел, защото по същия начин след първия тийзър също получихме (повече от) страхотен постер.

Преди обаче да видите чудовищните плакати, предлагаме ви нещо забавно. Последният трейлър на „Годзила: Кралят на чудовищата”, в който са използвани (максимално наподобяващи) кадри от класическите филми на Тохо.

Обожаваме митологията на Годзила, изцяло стъпваща на старите филми на Тохо, но понякога са ни доста трудни за гледане – прекалено са допотопни. Но както и да е, горният трейлър е само за забава и остарялата естетика на японските филми не е тема на настоящата новина. Тук фокусът са новите плакати, затова нека пристъпим към тях.

godzilla_king_of_the_monsters_ver7_xlg (1) godzilla_king_of_the_monsters_ver5_xlg плакат

Годзила: Кралят на чудовищата“ проследява героичните усилия на служителите на занимаващата се с криптозоология агенция „Монарх“, които се изправят срещу група гигантски чудовища, включително и могъщия Годзила, който влиза в битка с Мотра, Родан и своя архи-противник, триглавия Кинг Гидора. Когато тези древни, смятани досега за митове супер-видове се появяват отново, всички се борят за превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.

Режисьор на „Годзила: Кралят на чудовищата” („Godzilla: King of the Monsters“) е Майкъл Дохърти  („Trick ‘r Treat“), който е и съавтор на сценария заедно със Зак Шийлдс („Krampus“) и Макс Боренстайн („Конг: Островът на черепа“). В ролите са Кайл Чандлър, Вера Фармига, Кен Уатанабе, Мили Боби Браун, О’Шей Джаксън Джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс, Caли Хокинс и Аиша Хайндс.

Премиерата е насрочена за 31 май 2019 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Papa Joe
  2018-12-15 at 13:36

  А къде е Биоланте ?или я пазят за ТРЕТА част

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-12-15 at 15:51

  Биоланте е далеч по-късна и значително по-нелегендарна твар от Родан, Мотра и Гидора. У нас е позната, щото я даваха по кината през 80-те, същото важи и за Гамера. Не бих се изненадал обаче, ако ги видим в бъдещи филми. Аз се надявам да вкарат Anguirus по някое време.

  Отговор

Коментирайте